Reclamă
Reclamă

Celebrul cabaret parizian Moulin Rouge și-a recăpătat aripile emblematice în aprilie. Clubul a inaugurat un nou decor cu o săptămână înainte ca torța olimpică să treacă pe lângă local. Palele morii de vânt au căzut recent, dar acum localul și-a recăpătat farmecul cu aripile sale complet noi.

Directorul general Jean-Victor Clerico a declarat: „Moara fără aripi era un adevărat gol pentru Paris, era doar ceva trist”. Clerico, care conduce afacerea de familie, a mai adăugat: „Ideea era să fie gata pentru Jocurile Olimpice, care încep la 26 iulie. Am făcut tot posibilul pentru ca aripile să fie montate până atunci”.

În fiecare an, Moulin Rouge atrage 600.000 de vizitatori, iar restaurarea morii de vânt era esențială pentru a păstra atractivitatea turistică a locului. Cele patru pale roșii sunt realizate dintr-un amestec de aluminiu și oțel și sunt împodobite cu beculețe aurii și roșii, oferind peisajului nocturn imaginea perfectă așteptată de turiști.

Reclamă

Acum, reluarea activităților cu noul decor vine într-un moment propice, deoarece se apropie Jocurile Olimpice de vară. Cu torța olimpică trecând pe lângă local, Moulin Rouge este bine pregătit pentru a întâmpina fluxul de turiști așteptat în perioada evenimentului sportiv.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro