Otilia Bilionera trece printr-o perioadă destul dde agitată căreia speră să îi dea de cap.

Otilia Bilionera este una dintre cele mai de succes artiste din România. Piesa ei a înnebunit întrega planetă și, deși au trecut ani buni de la lansarea ei, încă se mai aude în difuzoare. Din păcate, milioanele ei de vizualizări nu s-au tradus și în milioane în conturi, iar artista a și explicat de ce.

Otilia Bilionera este foarte sinceră cu fanii ei, mai ales de când trece printre perioadă destul de grea. Vedeta nu a vorbit deloc despre asta până acum, dar a simțit că este momentul oportun să se confeze. Pentru cei care nu știu, artista se judecă de luni bune cu cel care i-a fost impresar. Ionuț Bejinaru a promis că va avea grijă de artistă și îi va obține cele mai bune contracte, dar realitatea a fost alta.

„Bilionera” are peste 500 de milioane de vizualizări pe Youtube. În lumea online-ului, asta înseamnă foarte mult. Din păcate, Otilia nu a primit prea mulți bani de pe urma talentului ei. Impresarul său a preluat un procent foarte mare din încasări, astfel că vedeta nu s-a îmbogățit deloc.

Motivulo halucinant din cauza căruia Otilia Bilionera încă locuiește cu chirie. Artista a făcut mii de euro până în prezent
Facebook

Otilia Bilionera încă are domiciliul în Suceava

Otilia a povestit recent cât de marcată este de acest episod care trebuia să fie cel mai frumos din viața ei. Artista a recunoscut că încă stă în chirie, tocmai din cauză că nu a fost remunerată corespunzător. Vedeta a declarat că, recent, a primit înștiințare că este așteptată în sala de judecată.

De data asta, mărul discordiei este altul. Ionuț vrea să îi ia Otiliei o parte din numele reprezentativ de scenă și anume, „Bilionera”. Chiar dacă este prea devreme ca verdictul să fie pronunțat, artista a renunțat la acest nume în online.

„N-am nimic. În buletinul meu, locația, domiciliul meu este încă la Suceava. Eu stau în chirie. Până să mă despart de iubitul meu, am locuit la el”, a declarat Otilia Bilionera, potrivit fanatik.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.