Fosta soție a lui Cătălin Zmărăndescu face mărturisiri incredibile. Aceasta a declarat că nu de puține ori a fost victima violenței domestice din partea acestuia. Ce doi și-au spus adio după 14 ani de căsnicie.

Se pare că de cele mai multe ori, motivul neînțelegerilor dintre cei doi a fost reprezentat de bani. Fosta lui soție, Cristina a povestit un episod șocant din viața lor de familie

Cătălin Zmărăndescu, violent cu fosta lui soție

Sursa: Social media

„Cătălin m-a bătut de multe ori și asta se întâmpla din cauza banilor. Nu a fost așa, dar toate problemele pe care le-a avut în ultima vreme parcă l-au înrăit. Întreținerea pentru luna iulie a fost de 380 de lei. Aveam în casă 550 de lei, numai că mi s-a îmbolnăvit fetița și am dus-o la spital. Medicamentele m-au costat 200 de lei.” a declarat fosta soție a lui Cătălin Zmărăndescu, conform Viva!

Se pare că, din cauza faptului că fosta lui soție i-a cerut acestuia mai mulți bani pentru a achita întreținerea l-a făcut pe Cătălin Zmărăndescu să „explodeze”. Motivul reacției sportivului a fost strâns legat de faptul că nu înțelegea cum anume s-au cheltui banii. La acea vreme și-a atenționat soția că va pune punct mariajului dintre ei. Cristina nu a crezut spusele acestuia, însă, se pare că sportivul a vorbit cât se poate de serios.

„I-am spus lui Cătălin că îmi trebuie diferența ca să pot achita întreținerea. Atunci a explodat și mi-a spus ­că-mi bat joc de munca lui. El nu înțelegea cum s-au cheltuit banii.Mi-a spus că o sa divorțeze. Eu nu l-am crezut, dar uite că a făcut-o.” a mai spus aceasta conform sursei citate

De curând, Cătălin Zmărăndescu s-a numărat printre concurenții emisiunii „Survivor România” difuzat la PRO TV. Acesta a făcut parte din echipa „Faimoșilor” alături de mai multe persoane publice cunoscute publicului.