Vedetele de la X Factor sunt profund îndurerate după ce fostul concurent de la X Factor, Cătălin Caragea, și-a pus capăt zilelor la vârsta de 22 de ani. Cei mai apropiați oameni ai lui Cătălin fac dezvăluiri în ceea ce privește motivul pentru care tânărul cântăreț a recurs la acest gest necugetat. Cătălin Caragea a participat la concursul X Factor acum patru ani.

În data de 24 martie, marți, trupul neînsuflețit al tânărului cântăreț a fost găsit în locuința sa din Chișinău. Potrivit declarațiilor care au fost oferite de oamenii apropiați tânărului, acesta era măcinat de depresie. Se consideră faptul că nemiloasa boală ar fi fost efectul separării propriilor părinți. Cătălin Caragea nu a avut parte de niciunul dintre ei așa cum și-ar fi dorit, pentru că aceștia se aflau de mai multă vreme în străinătate.

Tatăl tânărului solist a publicat un text plin de durere pe Facebook: “Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. A plecat prea devreme și a lăsat în urmă numai tristețe și durere. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule”.

Trupul fără suflet al lui Cătălin Caragea va fi înmormântat în Malcoci în data de 27 martie. La slujba de înmormântare nu vor lua parte nici mama și nici tatăl artistului, cauza fiind legată de restricțiile impuse în ceea ce privește circulația, măsuri luat pentru combaterea coronavirusului.

În urma eliminării lui Cătălin Caragea de la X factor, mesajul Deliei nu a întârziat să apară: “Tu ai o voce foarte bună şi asta mă enervează teribil. Mie mi se pare că eşti crud şi ţi-ar prinde bine să stai să te gândeşti… Este o luptă foarte grea. Îmi eşti tare drag, eşti mega-talentat. Te mănâncă ăştia de viu, dacă rămâi şi nu vreau să te chinui şi nu vreau să te traumatize”.

“Deci, vreau sa spun din toata inima un multumesc mare fiecaruia dintre voi, pentru mesajele si sustinerea voastra, mi-ati dat mai multa incredere in mine si un stimul de a lucra mai mult; chiar daca nu am trecut mai departe la «X Factor», el m-a ajutat sa vad printr-o ferestruica o parte a visului meu. Acest sfirsit este un nou inceput. In timpul apropiat, ma gandesc la niste proiecte care sper sa va placa :))” a publicat tânărul artist pe contul de facebook în data de 3 decembrie 2016.