Gabriela Firea, fost ministru al Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a demisionat în urma acuzațiilor legate de scandalul azilelor groazei.

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut noi dezvăluiri legate de această situație și a vorbit despre jocurile de putere din interiorul Partidului Social Democrat (PSD).

PSD este considerat un partid care își distruge proprii lideri și oamenii deștepți. Dragomir susține că totul în legătură cu demisia Gabrielei Firea a fost planificat dinainte. El afirmă că decizia de a o numi pe Firea ministru al Familiei a fost deja cunoscută și că nu este nimic întâmplător în privința situației sale actuale.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri din interiorul PSD

Dragomir aduce aminte că PSD a avut în trecut patru femei deștepte pe care le-a eliminat din partid, chiar în momentele în care acestea făceau lucruri bune. El subliniază că aceasta nu înseamnă că partidul este misogin, ci că există un grup care distruge liderii și oamenii deștepți.

Dumitru Dragomir, anunț sumbru despre Simona Halep! Cariera sportivei, distrusă: Nu are nicio șansă!

În ceea ce privește viitorul Gabrielei Firea, există speculații că ar putea candida pentru funcția de primar general al Capitalei în 2024. 

Cu toate acestea, declarațiile prim-ministrului Marcel Ciolacu indică faptul că nu există încă o decizie clară în privința acestui aspect. Ciolacu afirmă că Firea nu a avut implicare în scandalul centrelor groazei și că trebuie să continue să ofere explicații în acest sens.

Este posibil ca Firea să aibă oportunitatea de a închide acest capitol și de a-și continua cariera politică.