Xonia, cunoscuta artistă a participat la „Survivor România” 2022. Aceasta a fost prima concurentă eliminată din competiție după doar o săptămână de concurs. Ulterior, artista s-a întors în țară și a făcut dezvăluiri uimitoare despre alergia severă de care suferă vedeta.

În perioada petrecută pe insulă, Xonia s-a confruntat cu niște probleme de sănătate care i-au adus un incredibil disconfort.

1. Xonia a trăit momente grele la „Survivor” după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate

După ce cântăreața a primit cele mai puține voturi din partea publicului, aceasta a fost nevoită să părăsească competiția. În perioada pe care aceasta a petrecut-o în Republica Dominicană, problemele de sănătate nu au încetat să apară. Vedeta a suferit câteva complicații, adaptându-se greu la mediul umed de pe insulă.

Aceasta a fost nevoită să îndure căldura, foametea și stresul. Se pare că artista suferă de o boală autoimună care i-a declanșat inflamarea feței. Xonia a mărturisit în cadrul emisiunii susținute de Zanidache, câștigătorul fostului sezon al show-lui, că în urma unei alergii puternice din cauza soarelui, acesteia i s-a umflat toată fața.

„Așa acum am plecat așa am și venit, eu voiam să mai stau, puteam mai mult. Am făcut o reacție alergică la soare, am fost foarte umflată și arsă. Corpul meu s-a adaptat greu la vreme.

Au fost zile în care nu mâncam, decât o lingură- două de orez, era foarte clad în timpul zilei. Dormitul nu există, te și plouă. Cătălin Zmărăndescu sforâie rău. E foarte frig noaptea, te trezești ud fleașcă!” , a mărturisit fosta concurentă la Protv.

social media

Xonia suferă de mult timp de o boală autoimună

Xonia a mai avut în trecut apariții în care s-a prezentat cu o puternică inflamație a feței. În acea perioadă, se pornise un zvon cum că artista ar arăta așa din cauza numeroaselor operații estetice. Ulterior, cântăreața a spus care este, de fapt, adevărul. Se pare că blondina se confruntă de foarte mult timp cu o boală care îi produce inflamații puternice la nivelul feței. Artista a mai spus că deși tratamentul nu îi priește, totuși aceasta respectă sfaturile medicilor continuând să se trateze.