Fostul premier al României a revenit în spațiul public, drept doavadă stând ultimele sale apariții în cadrul podcast-urilor și emisiunilor online. Viorica Dăncilă a dat dovadă de iubire și empatie la vârsta de doar 26 de ani, atunci când a decis să adopte un copil. Despre acest moment important din viața ei, aceasta a vorbit de mai multe ori. 

În prezent, Victor are 30 de ani și se bucură de o viață și o familie frumoasă. Viorica Dăncilă nu s-a ferit niciodată să spună că Victor este adoptat. Mai mult decât atât, fostul premier al României a vorbit deschis despre acel moment din viața ei. Deși putea să dea naștere unui copil, Viorica Dăncilă a explicat motivul pentru care nu a făcut asta.

Viorica Dăncilă: „Mi-a fost teamă că dacă apare un alt copil…”

Invitată în emisiunea online „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Viorica Dăncilă a vorbit despre adopția fiului ei. De asemenea, ea a spus și motivul pentru care nu a dat naștere unui copil. Pentru fostul premier al României a contat foarte mult atenția și creșterea cât mai sănătoasă, un al doilea copil necesitând mult mai multă atenție.

„Mihai Ghiță: Adică dumneavoastră, de exemplu, ați fi putut să aveți un copil natural, și ați decis să nu faceți asta?

@diana.blogger #tiktok #chisinaumoldova🇲🇩 #fyp #dianablogger #viral #bucurestiromania🇷🇴 #vorbestemoldova #vioricadancila ♬ Piano music(806606) – Draganov89

Viorica Dăncilă: Categoric da! Pentru că, v-am explicat înainte, m-am gândit că am schimbat destinul nostru, al lui Victor. Suntem o familie. Mi-a fost teamă că dacă apare un alt copil.. ați văzut că și în cazul, fac o paranteză, în cazul unei căsnicii, când apare cel mai mic, e mai multă atenție pentru cel mai mic, că e mai mic.

Și întotdeauna devine cel mai mare un pic invidious pe cel mic. Un pic se simte neglijat, pentru că în jurul celui mic, cum este normal, stă toată lumea. El are nevoie de maim ult ajutor.

Gândiți-vă că dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, la Victor s-ar fi amplificat toate aceste lucruri, cu timpul”, a spus Viorica Dăncilă, invitată în emisiunea online a lui Mihai Ghiță.