Theo Rose și Alex au o relație de mai bine de cinci ani.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Șatena se bucură de succes atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Artista are o relație longevivă cu nepotul lui Nea Marin și toată lumea așteaptă momentul în care aceasta va îmbrăca rochia de mireasă.

Theo Rose este pe val mai mult ca niciodată. După participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”, vedeta a început să fie în centrul atenției, iar proiectele au venit pe bandă rulantî. Theo nu a câștigat marele premiu, dar a câștigat inimile celor de acasă, iar asta este cel mai important pentru ea.

Deși activa în industria muzicală de mică, până în urmă cu doi ani, nu multă lume știa de Theo Rose. Acum, nu este artist care să nu fi colaborat cu ea sau care să nu își dorească să lanseze măcar o melodie împreună cu ea. Theo Rose nu are doar o voce minunată, ci și arată foarte bine și nu este de mirare că primește zilnic complimente.

Motivul pentru care Theo Rose nu a fost cerută în căsătorie până acum. De cât timp așteaptă vedeta inelul de la nepotul lui Nea Marin
Facebook

Theo Rose nu a primit mult așteptatul inel

Cei care încă mai speră la inima șatenei trebuie să știe că aceasta are un iubit de aproape 6 ani. Vedeta este într-o relație cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin. Alex este cel care o susține pe Theo în tot ceea ce face și îi este mereu alături. Chiar dacă nu este deloc ușor să fii iubitul unei artiste precum Theo Rose, Alex face fața admiratorilor partenerei sale.

Theo și Alex locuiesc de ceva timp împreună, așa că următorul pas ar fi căsătoria. Momentan, niciunul dintre ei nu se grăbesc și nici nu fac o prioritate din asta. Theo Rose nu are timp să se gândească la acest aspect, mai ales că programul ei de abia îi permite să respire.

„Nu am fost cerută. Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine.

Te sperie căsătoria atunci când nu ai o convingere în sensul ăsta. Eu mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut. Nimic nu mă poate presa sa fac un pas atât de important”, a spus Theo Rose pentru viva.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.