Nu a venit la nunta fiicei sale. Care a fost motivul pentru care tatăl Oanei nu a fost prezent la cel mai important eveniment din viața ei

Oana Radu este o cântăreață de succes din România. Cu o carieră impresionantă, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin Dobrescu. S-au căsătorit acum aproape doi ani de zile, iar tatăl ei a refuzat invitația Oanei. Care a fost motivul pentru care i-a refuzat invitația, a povestit chiar ea.

Și-a sunat tatăl cu care nu a avut o relație prea bună, pentru a-l invita la nuntă. Răspunsul nu a fost unul așteptat, acesta refuzând să participle la eveniment. Oana Radu a avut o copilărie grea, iar mama i-a fost și tată. S-a luptat din greu să o crească, cu foarte multe sacrificii. Deși ea și tatăl său nu au avut o relație bună, vedeta a vrut să îl facă părtaș la cel mai important moment al ei. În urma refuzului primit, Oana a fost extrem de dezamăgită.

social media

Motivul pentru care tatăl Oanei Radu nu a fost prezent la nunta fiicei sale

Oana Radu a dat dovadă de sinceritate, în momentul în care a fost invitată în cadrul unui podcast. Vedeta a fost crescută de mama sa, pe când tatăl a ales să nu se implice în creșterea acesteia. Desi a avut foarte multe răni, și-a găsit fericirea în brațele lui Cătălin Dobrescu. Trăiesc o frumosă poveste de dragoste și sunt aproape unul de celălalt, iar în urmă cu aproape doi ani au organizat nunta. Oana a povestit că și-a sunat tatăl pentru a-l invita la nuntă. Acesta a refuzat, pentru că trebuia să meargă la o nepoată să o ajute. Din acel moment, aceasta a hotărât să nu mai vobrească niciodată cu el.

Mi-a trimis cadou 100 de euro, dar eu nu l-am invitat pe el pentru bani sau cadou, dar mi-a zis că <<tată, nu pot veni, că are și nepoata mea, fata surorii de mine, că mai multă nevoie are ea și la ea m-aș duce>>. Din momentul ăla eu nu am mai vrut să aud. Nu îmi mai trebuie.”, a povestit Oana Radul la podcast-ul „ÎN OGLINDĂ „

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!