Nimic nu este întâmplător ales în portul popular al Sofiei Vicoveanca, cu atât mai puțin mărgelele.

Sofia Vicoveanca nu mai are nevoie de nicio prezentare. Interpreta este îndrăgită de o țară întreagă și, de-a lungul carierei sale a încântat milioane de oameni. Sofia are o voce inconfundabilă, dar nu este singurul ei atuu. Artista de muzică populară are un stil deosebit pe care l-a descoperit cu mulți ani în urmă.

Sofia Vicoveanca este una dintre interpretele de muzică populară cu ștate vechi. Artista a petrecut pe scenă o viață de om și are în spate sute, poate chiar mii de concerte la activ. De fiecare dată, aceasta a vrut să facă oamenii fericiți cu muzica, dar și cu vocea sa, iar publicul a rezonat mereu cu repertoriul ei.

Cei care o ascultă pe Sofia Vicoveanca de ani de zile, știu foarte bine că aceasta este o profesionistă prin definiție. Artista nu a făcut niciodată rabat de la calitatea muzicii și este foarte riguroasă cu ea atunci când vine vorba de a performa. Pe scenă, interpreta de muzică populară se transformă și devina una cu piesele pe care le cântă.

weekend. Motivul pentru care Sofia Vicoveanca poartă mereu mărgele. Artista adoptă același stil de ani de zile
social media

Sofia Vicoveanca ascunde un „defect”

De-a lungul timpului, artista nu doar că și-a conturat un stil muzical aparte, dar și stilul vestimentar este unul deosebit. Chiar dacă toate interpretele de muzică populară poartă costum tradițional, în cazul ei, totul este special. Iar asta pentru că Sofia Vicoveanca nu pleacă niciodată de acasă fără mărgele.

Interpreta accesorizează șiragul de mărgele la fiecare ținută pe care o poartă. Cum de este posibil acest lucru?! Ei bine, fiecare colier pe care îl deține are o nuanță aparte, nuanță ce se regăsește și în costumul popular. Și, totuși, portul mărgelelor nu este deloc unul întâmplător.

Sofia Vicoveanca a recunoscut, de curând, că este complexată de faptul că gâtul ei este prea mare. Pentru a masca acest complex, a apelat ani la rând la colierul de mărgele.

Caut să mă asortez cu ceva. Am foarte mare grijă. Gâtul meu este foarte, foarte lung. Este o „găselniță” a mea care să acopere gâtul și am pe toate nuanțele.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.