Smiley și Gina Pistol nu au urmat tradiția în ordine cronologică, așa cum se așteptau fanii. Cei doi s-au îndrăgostit și au deveni părinți când nici nu se așteptau. Acum, artistul și iubita lui sunt în culmea fericirii și se bucură de fiecare moment petrecut alături de Josephine. Cum lucrurile merg extraodinar de bine între cei doi, fanii se întreabă când va avea loc căsătoria.

Smiley nu crede în ideea de căsătorie

Smiley, la fel ca și multe alte vedete de la noi preferă să fie fericit alături de Gina, decât să urgenteze lucrurile pentru un act. Artistul a declarat de multe ori că nu crede în ideea căsătoriei că factor amplificator al înțelegerii într-un cuplu. Tocmai de aceea, nici până acum, iubitul Ginei nu s-a gândit să meargă în fața ofițerului de stare civilă.

„Cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional, mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult… Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul făță de celălalt.”, a declarat Smiley, în urmă cu ceva timp.

De ce nu se grăbesc Smiley și Gina să se căsătorească. „Cred că suntem și mai... ”
Fanatik

Cum a cucerit-o artistul pe iubita lui?

De fiecare dată când este întrebată despre relația ei cu Smiley, Gina Pistol se emoționează și își alege cele mai frumoase cuvinte. Prezentatoarea tv nu are nevoie de prea multe întrebări ajutătoare pentru a da totul din casă. Gina și Smiley își amintesc mereu cu drag cât de intensă a fost toată perioada de tatonare. Nimeni nu se aștepta ca Smiley și Gina să fie împreună de peste cinci ani și să fie la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

Pentru mine erai Smiley și atât. Un băiat simpatic. Îmi plăcea muzica ta și atât. Țin mine că în urmă cu câțiva ani eram la un eveniment și urma să cânți tu.” și-a amintit Gina Pistol. Eu eram singură și cred că și tu erai singur atunci.

Erai pe scenă și cântai ”Love is for free” și eram ”Hai că e drăguț băiatul ăsta”. Pe urmă te-am mai văzut la Vocea, veneam în public și mă uitam așa la tine. Mie îmi place ca bărbatul meu să fie indisponibil pentru restul. Mă atrage, îmi place chestia asta.”, a spus Gina Pistol.