Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai de succes afaceriști din România și, în ciuda vârstei sale fragede, acesta a reușit să devină un exemplu pentru toți cei care îl urmăresc și nu numai. Deși banii nu au fost și nu sunt nici acum o problemă, se pare că Sebastian nu aruncă deloc cu ei în stânga și-n dreapta. 

Sebastian Dobrincu se numără printre tinerii care au știut să descopere succes și, din păcate, nu în România. Tânărul afacerist s-a format peste hotare, acolo unde pregătirea lui a fost una temeinică, iar faptul că în tot acest timp a avut parte de susținerea familiei este unul dintre cele mai importante aspecte. Însă, ceea ce nu știe multă lume este faptul că Dobrincu s-a autoeducat și și-a oferit singur educația financiară.

În prezent, Sebastian a venit în România, aici unde deține mai multe afaceri și unde s-a dezvoltat foarte mult, pe toate planurile. Acesta a îmbinat utilul cu plăcutul, astfel că, printre picături, a mai cochetat și cu televiziunea. Sebastian a fost implicat în două proiecte de succes de la PRO TV, „Imperiul leilor” și „Survivor”. Acum, a luat o pauză de la aceste apariții și a început să profite mai mult de timpul liber.

Motivul pentru care Sebastian Dobrincu nu s-ar mai duce niciodată în Mykonos. „Am cumpărat mirajul pe care îl vând alții” social media

Mykonos i-a lăsat un gust amar pe Dobrincu

Deși a muncit mereu foarte mult, Sebastian Dobrincu nu a uitat nici de distracție. Astfel, acesta a vizitat întreaga lume și chiar locații la care unii doar visează. Așa cum era de așteptat, fiecare astfel de escapadă are plusurile și minusurile ei, iar una dintre lecțiile pe care acesta a învățat-o este să nu se mai ia după ce promovează alții pe internet.

Sebastian a recunoscut că s-a lăsat influențat de alții când și-a făcut planurile de vacanță, iar una dintre marile dezamăgiri a fost chiar Mykonos. Deși este vizitată de milioane de turiști, iar distracția este la ea acasă, Sebastian nu s-a simțit deloc bine.

„Nu m-aș duce în Mykonos. Am cumpărat mirajul ăsta pe care îl vând oamenii, am mers în Mykonos și am plecat total dezamăgit. Nejustificat de scump pentru niște servicii pe care le găsești oriunde altundeva, peisajele sunt frumoase, dar găsești și mai frumos în Grecia.”