Motivul pentru care s-a despărțit Xonia de iubit. După o poveste de dragoste de doi ani de zile, Xonia și iubitul ei au decis că este momentul să meargă pe drumuri diferite.

Chiar dacă toată lumea vorbea despre o posibilă căsătorie, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în relația frumoasei vedete. Fosta concurentă de la „Survivor România” a vorbit deschis acum despre viața sa intimă și a spus motivul pentru care a ajuns la separarea de iubitul ei.

În ultimii doi ani, Xonia a locuit în Statele Unite ale Americii împreună cu fostul ei iubit. Cei doi îndrăgostiți aveau planuri serioase împreună, dar ruptura în relația lor s-a produs înainte de plecarea concurentei la „Survivor România”. Tot atunci, au decis ca fiecare să meargă pe drumul său.

Motivul despărțirii dintre cei doi îndrăgostiți

Xonia este născută și crescută în Australia, în orașul Melbourne. Dar, în ultimii ani din viața sa, cântăreața a locuit în Statele Unite ale Americii, alături de fostul ei iubit. Cei doi îndrăgostiți aveau planuri serioase, dar totul s-a destrămat într-o secundă.

Înainte de a pleca la „Survivor România”, Xonia și Michael s-au despărțit definitiv. În cadrul unui interviu, frumoasa blondină a spus și motivul pentru care au decis să meargă pe drumuri diferite.

Sursa: Social Media

Pur și simplu nu am mai fost pe aceeași lungime de undă! La mine, primul lucru într-o relație trebuie să existe acea chimie. Ne-am despărțit înainte <<Survivor România>>. Nu distanța a fost de vină. Mie nu-mi place să-mi spăl rufele în public, așa că motivul adevărat al despărțirii nu o să-l spun niciodată”, a declarat Xonia, pentru Click!

În ce relații au rămas după despărțire

Chiar dacă povestea lor de iubire a avut un final foarte trist, cei doi foști amorezi au decis să rămână prieteni. Ba chiar cu atât mai mult, artista are de gând să îl aducă într-o vacanță în România.

„Nu știi niciodată ce va fi! Noi acum suntem doar buni prieteni! O să-l plimb pe aici prin România, să îi arăt locurile. Vedem ce se mai întâmplă.

Ce nu i-aș putea niciodată ierta unui bărbat? Ar fi în primul rând abuzul, fizic sau emoțional, de orice fel! Aș putea sa trec peste infidelitate, numai dacă nu aș afla că mă înșală! Dacă afli ce rost mai are să mai stai în relația aia!”, a mai adăugat cântăreața.