Roxana Erdei, cunoscută de publicul larg sub numele de Ruxi, a câștigat marele premiu oferit de emisiunea de la Kanal D, după mult efort depus de-a lungul celor șase luni de competiție. Vloggerița are o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele de socializare, acolo unde mai bine de jumătate de milion de persoane sunt atente la absolut orice postează.

Dacă despre viața profesională a vorbit deschis și sincer, iar acum toți știu ce planuri de viitor are, Roxana Erdei ține departe de ochii curioșilor viața personală, mai exact cea amoroasă.

Motivul pentru care Ruxi Opulenta nu își dorește copii

Invitată în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni” moderată de Oana Radu și difuzată pe canalul de Youtube, theXclusive, Ruxi a recunoscut faptul că nu se vede mamă, precum și motivul care a dus la această convingere.

„Ai vrea să devii mamă, Ruxi?” a fost întrebarea adresată de Oana Radu.

Ruxi a recunoscut că nu își dorește acest lucru, cel puțin pentru moment.

„Nu zic un <<nu>> categoric, dar nu este un vis, nu este o dorință, nu este ceva pentru care trăiesc. Dacă se va întâmpla și voi fi cu un bărbat ok, accept și asta este. Nu am făcut niciodată un test de sarcină”, a mărturisit Ruxi, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de Youtube theXclusive.

Cu atât mai mult a intervenit și prezentatoarea emisiunii online „Detectorul de minciuni” care la rândul ei a mărturisit că nici ea nu se vede în postura de mamă.

„Nici eu nu îmi doresc copii. Nu mi se pare că toți trebuie să fim părinți. (…) Când mai aud cum vorbesc copiii de 13-14 ani… mă gândesc cu groază că, la un moment dat, ei vor conduce lumea. Dar să sperăm că voi deveni milionară și nu voi depinde niciodată de ei pentru că am muri cu toții”, a declarat Oana Radu.

@diana.blogger

#viral #dianablogger #fyp #bucurestiromania🇷🇴 #chisinaumoldova #iumor

♬ original sound – Tik Toker