Anamaria Prodan continuă să-l atace pe fostul ei partener, Laurențiu Reghecampf.

Laurențiu Reghecampf refuză să plătească pensie alimentară fiului pe care îl are cu Anamaria Prodan. Se pare că fostul antrenor de la Universitatea Craiova nu are bani de unde să plătească suma stabilită de instanță. 

Anamaria Prodan a vorbit recent despre situația financiară dezastruoasă a fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf. Impresara a dezvăluit faptul că fostul antrenor de la Universitatea Craiova nu mai are bani să-i plătească pensie alimentară fiului lor, Bebeto Jr. Din acest motiv, el ar urma să fie executat silit de avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu.

Laurențiu Reghecampf nu mai are bani pentru pensia alimentară?

Judecătorii au stabilit, în urmă cu câteva săptămâni, programul de vizită al tatălui la domiciliul minorului și pensia alimentară pe care Reghe trebuie să o achite băiatului cu Anamaria Prodan. Antrenorul trebuie să plătească retroactiv şi pe perioada anului trecut.

„Noi nu înțelegem cum el a ajuns așa jos. Am auzit în oraș de amanet. Se roagă de fini să-l ajute cu discounturi la diferite chestii… Dacă ești bărbat și fugi de acasă, măcar ai grija de copiii tăi! Situația lui este ceva comico-tragică. Avocatul lui… Habar nu am… Ce să zic? Sunt siderată!

Se pare că, după ce a deschis ordonața fără niciun rost, unde singurel a cerut judecătorilor să stabilească pensie alimentara și program de vizită, Reghe s-a grăbit să anunțe public că a câștigat. Dar nu a câștigat nimic! Era firesc ca judecătorii să stabilească pensia și programul.

Faptul că avocatul lui îi explică, din ce înțelegem, că nu trebuie să achite că a făcut două cadouri copilului mai scumpe și acele cadouri se consideră pensie alimentară… este hilar! Sunt lucruri pe care le înveți în facultate. Elementare. Îmi e milă că Laurențiu a ajuns în situația asta… Nu știu dacă are sau nu mai are bani. Cred că trăiește din salariu cum a făcut-o și la Craiova.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru realitateasportiva.net.

foto: arhivă personală

Bebeto nu dorește să-și vadă tatăl

Anamaria Prodan a explicat că fiul ei, Bebeto, nu are o relație excepțională cu Laurenţiu Reghecampf, și refuză să ia contact cu el.

„Bebe nu vrea să îl vadă, cum ar fi să îl vedeți lângă Corina Caciuc? Băiatul știe tot, suferă. Nu mai putem face nimic. Mie îmi pare foarte rău, lăsând la o parte pedeapsa pe care i-am aplicat-o când am dezvăluit cât rău a făcut. Este problema lui.

Eu, fetele și Laur Junior, trăim frumos. Mesajele lui Laurențiu Junior sunt dure pentru că este mare și are orgoliu. Laur a fost un bărbat foarte mândru. Să fie fericit, dar cred că e doar o iluzie optică și, la cum îl știu eu, și îl știu foarte bine, suferă tare în el. La fel suferim și noi, am construit ceva împreună și nu o să îmi explic niciodată de ce s-a întâmplat asta.

Eu cu Laurențiu comunic non stop. Vorbim despre orice, ce probleme am, ce nevoie are Bebe, ce s-a scris. Pe copil nimeni nu îl poate obliga”, a mai spus Anamaria Prodan.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.