Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au avut o dispută din cauza felului că acesta nu ține cont de ceea spune Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu de aproximativ un an de zile. În relația de iubire a celor doi, nu curge doar lapte și miere, existând și mici neînțelegeri între ei.

De pildă, îndrăgostiții au participat de curând la un eveniment monden, iar Ramona spune că a avut o discuție mai aprinsă cu iubitul său, chiar din momentul în care au ajuns la petrecere. Aceasta este nemulțumită de faptul că, iubitul său, Cătălin Cazacu nu a ascultat-o când l-a sfătuit cu ce anume să se îmbrace. Orice sfaturi i-ar fi dat, Cătălin Cazacu a făcut tot cum a vrut el, spre nemulțumirea iubitei lui.

„Ne-am certat, recunosc..”

Sursa: Social media

„Ne-am și certat când am venit. Ne-am certat, recunosc, când am ajuns. Mă întreabă, eu îi spun și face tot ca el. E taur. Nu pot să-l iau de coarne să mă lupt cu el. (…) Ne-am certat jumătate de oră când am venit aici, pentru că i-am zis cum să se îmbrace și s-a îmbrăcat cum a vrut el. (…) Mi-a luat flori azi, fără să greșească.”a declarat Ramona Olaru în cadrul emisiunii Xtra Night Show”, pe Antena Stars.

În același timp, Cătălin Cazacu recunoaște că de cele mai multe ori nu are cele mai bune gusturi când vine vorba de vestimentație.

„Eu mă îmbrac prost dintotdeauna. (…) Dacă am luat flori, sigur am greșit ceva. Dacă nu luam flori… (…) Singurul meu defect este că sunt prea perfect și singurul meu viciu este ea.” a mărturisit Cătălin Cazacu.

În ciuda micilor dispute dintre cei doi, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au planuri mari. Cei doi își doresc ca în viitor să-și unească destinele. De altfel, Ramona așteaptă cu nerăbdare ca acesta să o ceară în căsătorie.

„Așteptăm nunta, dar stai puțin să mă ceară de soție că, după aia, facem și nuntă. Eu vreau totul organizat. Sunt puțin pe vechi, eu sunt bătrânică un pic. Insistați și voi, scrieți acolo, faceți ceva să mă ceară și pe mine odată. a spus asistenta tv în urmă cu ceva timp pentru Antena Stars, conform Spynews

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.