Ozana Barabancea i-a cucerit pe toți cu talentul și pasiunea sa pentru muzică. În ultima vreme, aceasta este mai prezentă ca niciodată pe toate canalele media, acolo unde vorbește foarte des cu fanii ei despre orice. Și, tocmai pentru că nu are secrete, vedeta a dezvăluit cea mai recentă decizie pe care a luat-o.

Ozana Barabancea este una dintre cele mai apreciate și mai bune soprane de la noi din țară. Vocea și talentul au purtat-o pe cele mai mari scene din lume și i-au adus aprecierea a mii și mii de fani. De ani buni, aceasta a ocupat un scaun la masa juraților de la „Te cunosc de undeva”, iar cei de acasă au avut ocazia să o cunoască mult mai bine.

Ozana este foarte sigură pe ceea ce face și, tocmai de aceea, în calitate de jurat și-a permis să fie mereu mai dură. Acum, de când nu mai este pe micul ecran, vedeta și-a concentrat atenția asupra altor proiecte și a început să răspundă afirmativ la invitațiile la podcasturi.

Motivul pentru care Ozana Barabancea refuză să mai călătorească în afara României Social media

Lista de patrioți crește de la o zi la alta

Recent, aceasta a fost invitata lui Nasrin Ameri, iar cele două au abordat diverse subiecte în care, cu siguranță, mulți dintre cei de acasă s-au regăsit. Tot aici, în acest podcast, Ozana Barabancea a recunoscut că a ajuns la concluzia că nu mai vrea să călătorească peste hotare nici în ruptul capului.

„Nu voi mai călători niciodată în afara României, eu sunt foarte decisă. Nu vreau, este atât de frumoasă România și îmi oferă atât de multă liniște. Le-am văzut pe toate sau, cel puțin, tot ce am vrut eu să văd, am văzut. A, dacă, mă duci într-un pelerinaj la Moscova, ma duc.”

Declarațiile sale pline de patriotism vin la scurt timp după ce și Nicolae Ciucă a recunoscut că nu a avut nicio vacanță în afara României și că nici nu planifică să aibă una. Ba mai mult, politicianul își va petrece sărbătorile de iarnă în Bucovina.