După ce au participat la competiția America Express 2023, relația dintre Iulia Albu și Mike a devenit tensionată. Experiența pe care au avut-o acolo a scos la iveală neînţelegerile şi discrepanţele dintre cei doi, punându-le în fața unei înfruntări grele.

Acest lucru i-a determinat să se despartă pentru o perioadă scurtă de timp, pentru a-şi putea analiza sentimentele şi a-şi reevalua relaţia. După o perioadă de despărţire, cei doi s-au împăcat şi au hotărât să facă terapie de cuplu pentru a-şi rezolva problemele.

Merg în vacanțe separat

Cu toate acestea, în prezent, Iulia Albu se află singură acasă cu fiica ei, în timp ce Mike a plecat într-o vacanță în Turcia fără ea.

Motivul pentru care au luat această decizie de a călători separat nu este doar legat de faptul că Iulia era extrem de răcită şi nu se putea alătura lui Mike în călătoria lor, ci şi de faptul că cei doi au ajuns la concluzia că este mai bine pentru relaţia lor să facă pauză de la călătoriile în doi, cel puțin o perioadă. Această decizie are scopul de a le permite să se concentreze mai mult pe rezolvarea conflictelor și dificultăților din relația lor.

Iulia și Mike au fost la psiholog

Iulia Albu a petrecut ziua de Moș Nicolae fără Mike, deoarece acesta a plecat în Turcia. Cu toate acestea, există și un alt motiv pentru care cei doi au decis să ia o pauză de la vacanțele petrecute împreună: au realizat că pentru relația lor ar fi mai bine să nu mai călătorească împreună pentru o anumită perioadă de timp.

Motivul pentru care Mike a plecat fără Iulia Albu în vacanță! În ce relații sunt cei doi după conflictele avute în America Express
Instagram

În timpul participării la America Express, fiica Iuliei Albu și a fostului soț, Mihai Albu, a rămas în grija bunicii din partea lui Mike sau a surorii lui Mike. Deși Iulia menționează că fiica sa are o relație apropiată cu tatăl ei, fiind în contact constant cu el, în perioada show-ului ea a rămas cu familia lui Mike.

Pentru a-și putea rezolva conflictele și problemele din relație, Iulia Albu și Mike au recurs la ajutorul unui psiholog. Cei doi au început terapia de cuplu și, la sfatul psihologului, s-au hotărât ca niciodată să nu se mai adreseze unul altuia folosind apelativul „iubire”, termen pe care-l folosiseră des în timpul competiției America Express.