Află care este motivul din spatele demersului său!

La început de an, fiecare persoană își face fel și fel de rezoluții. Foarte multe persoane optează, însă, pentru a scăpa de un număr de kilograme și de a se apuca de sport. Unii se țin de acest lucru, iar alții se „împotmolesc” pe parcurs.

Nu este și cazul lui Mihai Trăistariu! La început de an, artistul și-a propus să intre la „apă”, adică să slăbească. În luna decembrie a anului trecut, acesta cântărea nu mai puțin de 72 de kilograme. Acum, a ajuns la o greutate de 65,9 kilograme.

Și-a propus să urmeze o cură de slăbire la doar trei zile de la începutului anului, pe 3 ianuarie. Ce face acesta pentru a slăbi? Nu mănâncă și mere la sală.

Mihai Trăistariu: „V-am zis eu eu mă țin de treabă când mă apuc”

Sursa: Social media

Slăbind 6 kilograme, Mihai Trăistariu spune că rezultatele încep să fie vizibile. Cel mai bine se poate observa că a slăbit la față. Cu toate că a reușit să scape de un număr de kilograme, cântărețul este nemulțumit că acum ridurile de pe față îi sunt cu mult mai vizibile.

„65, 9 kilograme! De la 72 de kile în decembrie. Am început cura de slăbire pe 3 ianuarie 2023. Apă cu apă și sală. 6 kilograme în 17 zile. V-am zis eu eu mă țin de treabă când mă apuc. Am slăbit la față, așa cum era de așteptat. Recunosc că era mai faină față când eram mai durduliu. Acu, asta e! O să se vadă ridurile mai tare. Și? Cui îi pasă? Fericit să fiu! Și voi să fiți!” a scris Mihai Trăistariu pe contul său de Facebook.

Cât despre dietă, Mihai spune că nu ține una anume. Acesta bea mai mult apă, iar în momentul în care simte dureri stomacale mănâncă un iaurt și o banană. În meniul acestuia se mai regăsesc și semințe de diferite tipuri ce au un aport caloric scăzut. Pentru a evita gastrita, artistul a luat vitamine.

„Nu am un regim anume! Când mi-e foame, beau apă și când mă doare rău stomacul, că probabil am făcut deja gastrită, dar asta e, mănânc un iaurt, o banană și cam atât. Am mai mâncat semințe sau alune și miez de nucă, tâmpenii care să aibă foarte puține calorii. E un sacrificiu enorm, știu că pot să fac gastrită dar am mai luat vitamine.” a declarat acesta, conform ciao.ro

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.