Maria Constantin este acum o femeie împlinită și fericită. Aceasta a reușit în viața profesională, și-a refăcut viața sentimentală, însă un singur lucru lipsește ca totul să fie perfect. Codrin, băiețelul vedetei, nu este alături de ea, iar acest lucru îi provoacă suferință.

În anul 2014, Maria Constantin marca un divorț. După o căsnicie de cinci ani, artista și Ciprian Tapotă și-au spus adio. Rodul iubirii celor doi a fost Codrin, băiețelul acestora. Acum cel mic are 13 ani și locuiește alături de tatăl său. Se pare că după divorț, viața Mariei Constantin nu a fost tocmai ușoară, iar băiețelul ei a rămas în grija tatălui și a bunicilor.

„Când m-am despărțit, am plecat cu copilul. Ulterior eu aveam de filmat la București o emisiune, trebuia să lansez un album, nu eram atât de cunoscută. Copilul nu era foarte obișnuit, pentru că eu m-am dus prima dată în apartamentul părinților mei la Târgu Jiu, apoi am plecat la Vâlcea unde este casa părintească. Pentru că nu era casa lui, patul lui, lucrurile lui, copilul plângea mai tot timpul. Avea 3 ani și jumătate, nici nu puteam să îi explic că mami cu tati nu se mai înțeleg.”, a declarat Maria Constantin, în cadrul emisiunii „Detectorul de minciuni”.

Motivul pentru care Maria Constantin nu este alături de fiul său! Cum se înțeleg cei doi. „Copilul își dorește să vină la mine”
Social media

„Copilul își dorește să vină la mine”

Deși anii grei au trecut, iar acum Maria Constantin nu mai are nicio problemă, fiul său a rămas în continuare în grija tatălui. Aceasta și-ar dori să locuiască alături de ea, însă nu își dorește să producă o schimbare majoră în viața copilului, la această vârstă.

Chiar dacă nu locuiesc împreună, Maria Constantin și fiul ei se înțeleg foarte bine. Aceștia se văd regulat, iar cel mic chiar a format o relație și cu noul iubit al vedetei.

„Atunci, a venit tatăl lui, cu părinții lui și au zis că o să îl țină cât am eu treabă la București. Ulterior, au început toate tamtamurile pe acolo și eu am fost nevoită să plec de la Târgu Jiu pentru că toată lumea avea ce avea cu mine.(…) Acum, copilul își dorește să vină la mine, dar, momentan, consider că eu fiind mai mult plecată, nu vreau ca educația lui să fie pornită pe un drum greșit.(…) Codruț se înțelege ok cu iubitul meu. Îi place de el.”, a mai spus Maria Constantin.