Marcel Pavel este împreună cu Violeta, fostă balerină la Teatrul Balșoi din Moscova de ani buni, dar totuși nu și-au dorit să se cunune religios. Cei doi și-au dorit să se căsătorească doar la Starea Civilă. Artistul și soția sa au trei copii: pe Richard, în vârstă de 26 de ani, pe Sasha care are 23 de ani și pe Iuvenalia, care va împlini peste câteva săptămâni 9 ani. 

Marcel Pavel: Întotdeauna mi-am dorit ca familia să fie unită

Artistul a mărturisit că a făcut tot posibilul ca familie să fie fericită și mai ales unită, ceea ce s-a și întâmplat. Secretul unei relații de lungă durată constă în dragoste și încredere, este de părere Marcel Pavel. Artistul și soția sa, Violeta Şmîşleaeva s-au căsătorit după o relație de patru ani. Chiar și așa, nu au ajuns să se cunune religios.

„Suntem împreună din 1992, dar cu acte din anul 1996. Dragostea de familie, încrederea în celălalt, aceasta e rețeta. Așa funcționează o relație de durată. Întotdeauna mi-am dorit ca familia să fie unită. Am respect față de această celulă a societății, care este familia. Nu m-a furat succesul ca pe alții”, a mărturisit Marcel Pavel pentru fanatik.ro. 

Motivul pentru care Marcel Pavel și soția sa nu s-au căsătorit religios. Cei doi sunt împreună de 30 de ani
Ok! Magazine

Deși formează un cuplu de mulți ani, artistul și soția sa nu s-au gândit la acel moment să ajungă la altar. Cei doi au devenit soț și soție oficial, dar soția sa nu și-a dorit să facă acest pas. Marcel Pavel a ținut cont de dorința Violetei, iar de ceva timp, cei doi se gândesc să se cunune și în fața lui Dumnezeu.

„A fost alegerea soției mele să nu facem cununia religioasă, dar este o vorbă, niciodată să nu spui niciodată. De câțiva ani mă tot gândesc la acest lucru. Vom face acest pas atunci când va veni momentul”, a mai spus artistul pentru sursa citată anterior.