Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt de nedespărțit, iar de curând și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Acum, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă, dar, înainte să ajungă în acest punct, cei doi au trecut prin anumite etape, mai mult sau mai puțin frumoase.

Dani Oțil a împlinit recent 43 de ani, iar până la această vârstă poate spune că are tot ce și-a dorit vreodată și poate chiar mai mult. Matinalul de la Antena 1 are o familie superbă, iar Gabriela Prisăcariu i-a oferit cel mai de preț cadou și anume, acela de a fi tătic. Luca Tiago este una dintre cele mai importante persoane din viața lui Dani, dar și cel care îi face zilele mai frumoase.

De-a lungul timpului, Dani nu a dus niciodată lipsă de propuneri din partea femeilor frumoase. Însă, se pare că doar Gabriela a reușit să-l convingă să își întemeie o familie. Cuplul și-a unit destinele în fața lui Dumnezeu în urmă cu câteva săptămâni, iar evenimentul a fost mai mult decât și-au imaginat, vreodată, cei doi.

Motivul pentru care mama Gabrielei Prisăcariu nu l-a vrut pe Dani Oțil în viața fiicei sale

Gabriela, o femeie fericită

Gabriela a recunoscut că ea nu s-a visat niciodată mireasă, însă, Dani Oțil a fost cel care a dus-o în fața altarului. Și, deși în prezent sunt mai fericiți ca niciodată, Gabriela a recunoscut că, la început, mama ei nu a fost deloc de acord cu prezentatorul matinalului.

Soția lui Dani Oțil nu a vorbit prea mult despre acest subiect, dar, cel mai probabil, unul dintre motive a fost diferența mare de vârstă dintre fiica ei și Dani. Acum, în schimb, lucrurile s-au schimbat.

În prezent, Dani Oțil este foarte iubit de către mama Gabrielei, ba chiar lucrează împreună la restaurantul pe care matinalul îl deține în Capitală. Gabriela nu este deloc supărată pe faptul că mama ei l-a pus pe primul loc pe Dani și speră că și în familia lui, lucrurile să fie la fel, adică ea să fie pe primul loc.

„Mama mea nu a fost inițial de acord când i-am zis că mă văd cu Dani Oțil. Acum este mai întâi Dani și pe urmă eu.” , a spus Gabriela, în exclusivitate, pentru cancan.ro.