Nick Casciaro este câștigătorul „X Factor”. Acesta a devenit foarte bun prieten cu Loredana Groza după sfârștiul competiției, drept dovadă și faptul că cei doi pleacă împreună din țară. Ieri, Loredana și Nick au publicat pe rețelele de socializare fotografii din aeroport. 

Nick provine din Italia, acolo unde a luat-o și pe Loredana cu el. Se pare că cei doi se simt foarte bine împreună și își petrec majoritatea timpului făcând tot felul de activități.

De ce au plecat Nick și Loredana în Italia

De când Loredana a legat o strânsă prietenie cu marele câștigător „X Factor”, aceasta îl ia pretutindeni cu ea pe tânăr. Fie că este vorba de vreun eveniment, spectacol sau concert, Loredana nu ezită să-l invite si pe Nick. Aceasta este foarte mândră de performanțele lui și îl laudă în fața unui public întreg atunci când are ocazia.

Se pare că, curiozitățile fanilor au fost lămurite de artistă, chiar înainte să se mediatizeze un subiect controversat pe tema celor doi. După ce diva a postat pe rețelele de socializare fotografii dinaintea decolării lor, aceasta a transmis că scopul pentru care pleacă în Italia, este în interes profesional. Cei doi au de gând să lanseze niște piese. Artiștii au împărtășit cu fanii atât fotografii din aeroport, cât și din Italia. Internauții sunt extrem de încântați de apropierea celor doi.

Motivul pentru care Loredana Groza și Nick Casciaro au plecat în Italia. Artiștii au publicat imagini înainte de decolare
social media

Nick Casciaro a câștigat marele premiu al show-ului „X Factor”

Premiul cel mare din cadrul competiției a fost câștigat de Nick Casciaro. Valoarea acestuia a fost de 50.000 de euro. Tânărul a fost motivat pe tot parcursul competiției de către cei de acasă pentru a se ambiționa să ajungă atât de departe. De asemenea, iubita lui i-a fost alături necondiționat și asta i-a dat și mai multă putere concurentului să câștige premiul cel mare. Ulterior, Loredana Groza și Nick Casciaro s-au apropiat, diva îndrăgindu-l extrem de tare pe tânăr pentru talentul lui.