Lili Sandu este o femeie împlinită! Are o carieră impresionantă și o familie minunată. Ea și iubitul său, manechinul Silviu Țolu, au devenit părinți anul trecut. Vedeta a născut un băiat perfect sănătos, căruia i-a pus numele Thomas Jay.

Motivul pentru care Lili Sandu nu i-a tăiat moțul fiului său, Thomas!

După nașterea micuțului, Lili Sandu nu a ținut seama de anumite obiceiuri care se practică la noi. Tradiția spune că la împlinirea vârstei de un an, băieților li se taie din moț. Actrița nu a ținut cont de acest obicei și nu i-a tăiat moțul micuțului său.

foto: Instagram

Pe rețelele de socializare, Lili Sandu a explicat motivul pentru care nu a dorit să-i taie moțul fiului său. Vedeta a spus că nu se numără printre persoanele care respectă anumite tradiții vechi. Lili Sandu a decis să vorbească despre acest subiect pe rețelele de socializare, după ce a fost întrebată de internauți ce a ales băiatul ei de pe tăviță, la tăierea moțului.

„Noi nu i-am tăiat moț, turtă sau să aleagă de pe tăviță. Știm că acesta este obiceiul, dar noi nu prea suntem cu astfel de practici”, a spus ea, pe Instagram.

Tot pe internet, Lili Sandu a detaliat cum a reușit să-l dezvețe pe cel mic de sân.

„A fost o înțărcare blândă. Am început cu înțărcarea pe timpul nopții, iar după asta am rărit mesele de sân treptat. Ziua le înlocuiam cu lapte praf (mare noroc că i-a plăcut) până când am oprit de tot alăptatul. A durat cam o lună procesul și a fost mai dificil psihologic pentru mine. Acum mai doarme cu mâna la țiți, dar nu mai cere să pape. Silviu a fost de mare ajutor, pentru că a dormit cu el în toată această perioadă de tranziție. Clar, eu aș fi cedat dacă stăteam lângă el toată noaptea când se mai trezea și cerea sân”, a mai spus vedeta.