În urmă cu jumătate de an, după patru ani de colaborare, Iulia Albu a decis să închid socotelile cu Pro TV. Vedeta a renunțat la colaborare și a ales să treacă la postul de televiziune concurent, Antena 1. Acum, vedeta a vorbit despre motivele plecării și despre lucrurile care au determinat-o să ia această decizie.

De mai bine de jumătate de an, Iulia Albu a renunțat la rubrica „Marțea Neagră cu Iulia Albu”, pe care o prezenta în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. După „despărțirea” de Pro Tv a urmat mutarea la Antena 1, post la care se află și în prezent. Se pare că Iulia Albu a luat decizia de a face această schimbare fiind sfătuită de Mike, logodnicul său.

Cei doi parteneri se consultă adesea și i-au deciziile împreună, la fel întâmplându-se și în acest caz. Mai mult, se pare că în trecut, tot la sfatul lui Mike, Iulia Albu a decis să dea Kanal D pentru Pro Tv.

„Îl ascult atunci când este vorba de multe ori despre discursul meu. El a fost prima persoană care a spus: «Trebuie să pleci din Pro». El a fost şi prima persoană care mi-a spus: «Trebuie să pleci din Kanal D». De multe ori îmi ia ceva timp până să accept ceea ce îmi spune el. Însă aproape întotdeauna are dreptate”, a declarat Iulia Albu, potrivit okmagazine.ro.

Motivul pentru care Iulia Albu a plecat de la Pro Tv la Antena 1! Vedeta a spus tot. „Cea mai bună alegere…”
Instagram

„Cea mai bună alegere…”

Deși decizia a fost una grea la momentul respectiv, acum Iulia Albu este cât se poate de încântată de acest lucru. Vedeta susține că a ales „tabăra” corectă și se bucură de proiectele la care lucrează.

„Eu am proiecte atât pe Antena Stars, cât şi pe Antena 1. Din punct de vedere profesional consider că am făcut cea mai bună alegere. Pe Antena Stars am cele două emisiuni, «I.A: cu stil» şi «Poliţia modei», iar pe Antena 1 am fost jurat la «Splash! Vedete la apă» şi urmează alte proiecte, pe care nu le pot discuta deocamdată”, a mai spus Iulia Albu.