Ultima perioadă a fost destul de încărcată pentru Gina Pistol. Vedeta a luat o pauză de la proiectele de televiziune și s-a ocupat de micuța Josephine. Acum, vedeta s-a întors pe micile ecrane, însă pare că nu își dorește să mai facă parte și din proiectul „Asia Express”.

De ani de zile, Gina Pistol se află la cârma emisiunilor „Chefi la cuțite” și „Asia Express”. Aceasta a luat însă o pauză și a lipsit de pe post când a născut, locul ei fiind luat de Irina Fodor. Acum, vedeta deja a revenit la „Chefi la cuțite”, cu ocazia ediției speciale de 1 decembrie, însă pare că nu la fel se va întâmpla și în cazul proiectului „Asia Express”.

Invitată în cadrul unui podcast, Gina Pistol a mărturisit că filmările pentru „Asia Express” pe cât sunt de frumoase, pe atât sunt de grele, iar de obicei dorul de casă este greu de suportat, mai ales acum de când a apărut pe lume și micuța Josephine.

„Mie îmi place să fiu acum, aici. Dar în sezonul trei mă luase un dor de casă… mă luase un dor de casă, de Andrei, de ai mei, de pisoi, de patul meu, de baia mea, de mirosul casei. Atunci am știut ce înseamnă dor.

Vorbeam cu Andrei: «Eu, ca femeie, că am muncit toată viața și am fost activă, am nevoie de asta. Eu am nevoie de asta. Dar o să mor pe acolo de dorul vostru». Tu îți dai seama să lipsesc două luni din viața copilului?”, a declarat Gina Pistol.

Motivul pentru care Gina Pistol NU își dorește să revină la „Asia Express”! „Se duce o luptă în mine”
Instagram

Revine Gina Pistol la „Asia Express”?

Așadar, sezonul cinci al emisiunii „Asia Express” s-ar putea desfășura tot fără Gina Pistol, și asta pentru că vedetei i se pare foarte greu să stea două luni departe de fetița ei. Momentan Gina Pistol nu a luat încă o decizie calară, dar gândul că ar pierde momente importante din viața micuței Josephine nu îi dă pace.

„Să vedem, nu știu. Că nici nu pot s-o iau cu mine, că ai văzut și tu pe unde mergem, n-ai cum, chinui copilul. Ar putea sta cu colegii mei, […] dar nu mi-o lasă Andrei, ești nebun? N-aș putea să-i fac eu asta, că e greu să cari un copil acolo. Dar eu am nevoie de asta, se duce o luptă în mine”, a mai spus Gina Pistol.