Reclamă
Reclamă

Pe Gabriela Firea o cunoaște toată lumea, mai ales bucureștenii care au avut ca edil al Capitalei în urmă cu ceva timp. Însă, cu toții o cunosc din ipostaza omului politic, al omului de carieră, nicidecum din ipostaza de mamă, de soție și de femeie care a trecut prin multe greutăți de-a lungul timpului.

Gabriela Firea poate că a supărat multă lume cât timp a ocupat scaunul de primar al Bucureștiului. Însă, dincolo de acest statut pe care l-a deținut acum câțiva ani, Firea este o femeie obișnuită, a cărei viață nu a fost deloc una ușoară, mai ales după ce soțul ei s-a stins din viață.

Regretatul soț al Gabrielei Firea s-a luptat cu o boală gravă, dar nimeni nu se aștepta să se stingă atât de repede și atât de brusc. În urma lui a rămas o soție îndurerară, dar și un copil căruia îi va fi mereu dor de tatăl lui. Însă, pentru a-i mai alina durerea celui mic, Gabriela a decis să păstreze numele său de familie.

Motivul pentru care Gabriela Firea nu a renunțat la numele primului ei soț. „A fost o promisiune”
social media

Gabriela, gestul suprem pentru fiul ei

„A murit în urma unui atac cerebral, ca urmare a bolii agravate în întreg organismul. Adică era bolnav, dar nu ne gândeam că este chiar atât de grav. Nu mi-am schimbat pentru că a fost o promisiune.

Reclamă

Nu l-am schimbat pentru Tudor, băiatul meu cel mare, băiatul nostru. Cum ar fi fost să îmi schimb numele și el să rămân singur cu acest nume. Nu se putea, nu aveam cum. Și soțul meu a acceptat în totalitate, a fost total de acord, a respectat decizia mea și a apreciat-o.”, a spus Gabriela la emisiunea „În Oglindă”.

La scurt timp după moartea soțului, Gabriela Firea și-a întâlnit sufletul pereche, iar atunci a fost extrem de criticată de public pentru că a trecut atât de repede peste tragicul eveniment. Însă, nimeni nu a știut ce a fost în inima ei, dar se pare că tot răul a fost spre bine.

Acum, vedeta are o relație frumoasă cu Florentin Pandele, iar căsnicia lor merge mai bine ca niciodată. Cei doi fac o echipă extraordinară atât pe plan personal, cât șui pe plan profesional.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro