Florin Salam a vrut ca fanii lui să afle ultimele vești de la el.

În urmă cu câteva luni, Florin Salam și Tzancă Uraganu făceau marele anunț pentru fanii lor. Și anume, acela că vor debuta, într-un final, pe platformă de NFT-uri. Mulți nu au înțeles despre ce este vorba, dar au crezut că manelistul știe în ce se bagă. Ei bine, se pare că nu a fost chiar așa.

Florin Salam este unul dintre maneliștii care nu mai are nevoie de nicio prezentare. De-a lungul timpului, piesele și succesul lui l-au propulsat în topul celor mai buni cântăreți din breaslă. Supranumit „Regele Manelelor”, Salam a fost mereu pe val și pare că se va menține acolo mult timp.

Pentru că este pe culmile succesului, Florin Salam a decis să țină pasul cu trendurile și să încerce ceva nou. Astfel, convins de prietenul lui bun, Tzancă Uraganu, manelistul a intrat într-un proiect cu NFT-uri. Fără să cerceteze prea mult problema, artistul s-a trezit într-un conjunctură în care nu și-a propus să ajungă nicio secundă.

Motivul pentru care Florin Salam s-a retras din proiectul cu NFT. Manelistul l-a lăsat pe Tzancă Uraganu singur
Social media

Florin Salam nu mai vrea să fie asociat cu NFT-uri

Recent, Florin Salam i-a anunțat pe fanii lui că s-a retras din proiectul cu NFT-uri și că totul a fost o mare confuzie. Aceasta nu a știut că asta implică investiții financiare din partea fanilor. În prima fază, Salam a crezut că este vorba despre un joc.

„Eu am crezut că e un joc, de fapt. Am crezut că va fi un joc pentru fanii noștri, ceva copilăresc. N-am știut că este vorba de afaceri că eu nu vreau să mă îmbogățesc. Când intri într-o situație de genul, trebuie să fie toată lumea bine. Dacă eu am un avantaj, trebuie să aveți și voi un avantaj pe tema asta.

Vă dau cuvântul meu, am crezut că e doar un joc. N-am știut că cineva face asta pe spatele meu. Eu m-am retras din chestia asta cu NFT. Dacă rămâneam, vă țineam la curent. Asta, cu monezi, nu sunt eu pregătit, Florin Salam.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.