Plecarea lui Flick de Radio ZU a uimit mulți ascultători. Nimeni nu se aștepta ca ruptura să se producă așa brusc. Fără să stea să analizeze, fanii s-au grăbit să dea vina pe Denisa, soția lui Flick. Acum, la aproape jumătate de an de când a renunțat să mai fie colegul lui Popescu, Domnul Rimă a punct punctul pe „i” și a explicat care a fost motivul din spatele deciziei sale.

Flick va fi mereu asociat cu Radio ZU, iar asta pentru că timp de 7 ani a fost colegul lui Popescu pe tronsonul de după amiază. Aceasta a decis să iasă din zona de comfort și a renunțat la radio brusc, când nu se aștepta nimeni. Domnul Rimă și-a anunțat colegii că va pleca și că se va dedica altor proiecte.

Flick este așteptat cu brațele deschise, oricând, la Radio ZU

Radio ZU a fost ca o a doua familie pentru Flick. Acesta este profund recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat acolo și pentru toată etapa din viața lui. Soțul Denisei a lăsat loc de bună ziua și, oricând, cei de la Radio ZU îl primesc cu mare drag înapoi. Flick a recunoscut că radioul este una dintre pasiunile lui și că se va întoarce, la un moment dat, la asta.

Motivul pentru care Flick pentru a ales să plece de la Radio ZU. „O parte din proiectele pe care le voi face au legătură cu Denisa”
SpyNews

Pentru toți cei care au acuzat-o pe Denisa că ar fi implicată în decizia lui, Andrei Filcea a decis să lămurească situația la podcastul lui Cătălin Măruță. Flick a recunoscut că etapele au coincis, dar că nu s-au influențat

„Mulți au asociat căsătoria mea cu plecarea de la radio și au încercat să găsească o legătură între ele. Da, eu mi-am dorit să plec. Nu m-a obligat nici soția, nici radioul. A fost o sincronizare. Au fost niște lucruri răstălmăcite și s-a ajuns la a se face o conexiune între căsătorie și plecarea de la radio. Nu a venit Denisa și mi-a spus să plec. Din contră.”, a lămurit Flick.

„Nu a fost o decizie gândită de mult timp. În general, se întâmplă vara sau când se încheie un sezon. Pur și simplu am și alte proiecte. Nu pot să vorbesc despre ele decât la momentul potrivit. Întâmplarea face că, cel puțin unul dintre aceste proiecte se cam batea cap în cap. Nu a fost vorba de concurență. Ideea de a face unul dintre ele o anula pe cealaltă.

A trebuit să aleg. Eu, Flick, cu luciditatea mea și cu experiența pe care am acumulat-o în anii aștia, am decis că trebuie să rup undeva pisica. Faptul că am plecat nu este dovadă de prostie, ci poate fi o dovadă de curaj. O parte din proiectele pe care le voi face au legătură și cu Denisa. Nu știu să spun dacă aș mai fi renunțat la ZU dacă nu eram căsătorit. M-am despărțit de radio în condiții extrem de amiabile.”, a declarat Flick în podcastul „La Măruță”.