Cristina Șiscanu, cunoscută personalitate publică și soția prezentatorului de televiziune Mădălin Ionescu, este în ultima perioadă extrem de activă pe mediul online. Postările zilnice de pe contul său de Facebook adună rapid mii de like-uri și comentarii, câștigând astfel un real succes în rândul internauților. Cu toate acestea, reacțiile nu sunt doar de apreciere, ci și de critică, în urma publicării unor imagini și filmulețe.

Într-o postare recentă, Cristina Șiscanu a dorit să împărtășească cu urmăritorii săi o experiență pe care a trăit-o în trafic, întâlnindu-se cu o altă persoană cu care a avut o discuție tensionată. Ea menționează faptul că mulți se întreabă de ce bărbații își înșală partenerele și de ce își părăsesc familiie.

Potrivit declarațiilor făcute de Cristina, se pare că cele două persoane s-au întâlnit în trafic, iar interacțiunea dintre ele a escaladat, ajungând la schimbul unor cuvinte urâte. În timp ce cealaltă femeie îi arăta, probabil, o anumită situație de pe oglinda stradală, Cristina a simțit că aceasta o jignește și începe să o înjure și să gesticuleze agresiv în direcția sa.

De ce sunt înșelate femeile

Vedeta a decis să coboare geamul mașinii pentru a afla motivul comportamentului ei frenetic. Cu toate acestea, confruntarea nu a dat rezultate pozitive, iar Cristina a fost șocată de atitudinea și infiorătoarea înfățișare a respectivei femei, pe care o descrie ca fiind urâtă, neatractivă și neîngrijită.

Motivul pentru care femeile sunt înșelate. Cristina Șișcanu a răbufnit: Era urâtă, neîngrijită... social media

Odată cu povestea sa în trafic, Cristina a împărtășit și o teorie personală legată de motivele pentru care bărbații ajung să caute iubirea în brațele altor femei. Ea susține că atitudinea urâtă și răutatea interioară a unor femei sunt cauza infidelității masculine.

Astfel, Cristina afirmă că o femeie ar trebui să fie blândă, să emită iubire și să aibă răbdare. Totodată, ea consideră că femeile care nu îndeplinesc aceste criterii sunt urâte și neîngrijite, cu suflete întunecate. În opinia sa, dacă femeia respectivă ar fi emis iubire și înțelegere, situația ar fi fost una complet diferită.

Cristina Șiscanu este căsătorită de 12 ani cu Mădălin Ionescu. Cei doi au trebuit să treacă prin anumite obstacole la începutul relației lor, deoarece prezentatorul de televiziune era deja căsătorit și avea doi copii alături de fosta sa soție.