Edward Sanda și Cleopatra Stratan au stârnit reacții diverse în rândul fanilor emisiunii „America Express”.

În timp ce unele voci îi susțin și vor să ajungă cât mai departe în finală, alții îl critică destul de dur pe Edward pentru modul în care se comportă în concurs. Acum, soțul artistei a avut dreptul la replică.

Cu fiecare ediție care trece, Edward Sanda și Cleopatra Stratan dau de înțeles că nu prea știu în ce s-au băgat. Cei doi au vrut să ia parte la aventura „America Express”, dar au uitat un detaliu extrem de important. Și anume, acela că pe traseu, probele sunt de o mie de ori mai grele decât par la TV.

Deși abia s-a încheiat prima etapă, cei doi soți au simțit pe pielea lor că „Drumul Soarelui” nu este deloc ușor de parcurs și că probele îi vor solicita din toate punctele de vedere. Momentan, artiștii nu sunt deloc o echipă de temut, iar asta pentru că au ieșit mereu pe ultimul loc.

Motivul pentru care Edward Sanda o pune pe soția lui să facă probele grele din „America Express”. Artistul a fost aspru judecat în online
Instagram

Edward și curajul nu sunt deloc prieteni

Cleopatra și Edward au experimentat și cursa pentru ultima șansă, acolo unde nervii și frica au fost la cote maxime. Edward a preferat să îi lase Cleopatrei cele mai grele probe, el sustrăgându-se pe motiv că are fobie de înălțime și frică de tauri. Pusă în situații limită și dornică de a se salva, Cleopatra a început să preia responsabilitățile partenerului ei.

„Era foarte înalt. Eu m-am gândit că ea nu are frică de înălțime, așa că am zis să facem schimb. Până a ajunge în turn, erau niște scări, ajungi deja amețit acolo. În amețeala aia, trebuia să ieși afară să înconjori clădirea. Eu am zis că ea e puternică, a fost spartană.”, a spus Edward.

Însă, se pare că Edward nu are frică doar de înălțimi, ci și de piñata. Aseara, artistul a ales să o lase pe Cleopatra să lovească cu putere piñata, în timp ce el stătea și îi dădea indicații. Evident, la această probă au pierdut foarte mult timp, iar asta pentru că artista nu a avut suficientă forță să doboare piñata din prima.

@antenaplay.ro Vezi primele episoade Podcastito Express | Sezonul 2 exclusiv în AntenaPLAY. #podcastitoexpress #americaexpress #americaexpress2023 #antenaplay ♬ original sound – AntenaPLAY.ro