Dorian și Babs sunt împreună de peste 10 ani.

Dorian Popa și Babs formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. Cei doi au rezistat mai bine de un deceniu, iar rețeta lor a fost una simplă. Fiecare a înțeles nevoile celuilalt, iar atunci când a venit vorba de copii, au căzut de acord. Niciunul dintre ei nu vrea să facă acest pas.

Dorian Popa este un personaj controversat în spațiul public. Cu fiecare acțiune pe care o face, acesta ajunge sub lupa publicului care taxează orice. Recent, artistul a vorbit deschis despre subiectul legat de posibil moștenitori, iar lucrurile par cât se poate de simple. „Domnul Hâtz” nu va intra în rolul de tată prea curând sau, poate chiar niciodată.

Dorian și-a asumat demult că nu vrea să fie părinte, oricât de mult i-ar plăcea copiii. Ceea ce este și mai bine pentru el și pentru relația sa este că se bucură de tot sprijinul lui Babs. Claudia Iosif este în asentimentul partenerului ei și nici ea nu se poate proiecta în rolul de mamă.

Motivul pentru care Dorian Popa nu vrea să fie tată. Nu duce lipsă de bani, dar altceva îl sperie
social media

Dorian Popa crede că paza bună trece primejdia rea

La fel ca și în cazul Deliei, declarațiile lui Dorian au stârnit un val de reacții în online. Înainte ca fanii să sară cu replici dure asupra lui, vloggerul a vrut să își motiveze alegere cât mai sincer. Se pare că Dorian Popa este speriat de ideea de a aduce un copil pe lume, mai ales în contextul actual.

Deși are suficienți bani pentru a crește un bebeluș, Popa spune că bolile din zilele de azi reprezintă inamicul lui numărul 1. Artistului îi este frica ca nu cumva, la naștere să apară complicații sau copilul să sufere de mic de anumite afecțiuni. Tocmai de aceea, pentru a evita orice situație neplăcută, mai bine spune „pas” acestui capitol. Și, pentru că și Babs este în aceeași tabără cu el, nici nu are de ce să își facă griji.

„Am avut nişte pieteni care au avut probleme cu copilaşii la naştere. Mă sperie atât de tare ideea asta, chiar şi după naştere. Cred că este o chestie de laşitate într-un fel. Eu făcând sport, iau nişte suplimente nutritive, nişte chestii care cu siguranţă mă fac să nu fiu clar în acest moment apt să dau viaţă unui bebeluş.

Şi dacă vreau să fac asta trebuie clar să urmez nişte paşi de curăţare, nu trebuie să te joci. Cred că m-aş căuta şi sub unghia mică de la picior. Deocamdată nu simt chestia asta. În momentul în care o voi simți nici nu voi sta pe gânduri, nici nu voi clipi, dar cred că e o chestie pe care trebuie s-o simți din adâncul inimii.”, a spus Dorian Popa, potrivit viva.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.