Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi. De când realizează „40 de întrebări”, aceasta a ajuns în centrul atenției mai mult ca niciodată. Și cum cei de acasă sunt mereu atrași de viața personală a vedetelor, nici Denise Rifai nu a făcut excepție.

Denise Rifai are o viață care poate servi oricând drept scenariu pentru film. Născută dintr-un tată arab și o mamă româncă, jurnalista se laudă mereu că a avut copilăria la care mulți alții au visat. Aceasta nu a crescut deloc sub incidența regulilor musulmane, ci a fost un spirit liber. Tatăl ei s-a mutat în România când aceasta era doar un copil și a fost cea mai bună alegere pe care o putea lua pentru familia lui.

Pentru că nu i-a fost deloc ușor să renunțe la cutumele religiei sale, Denise a decis să-și răsplătească tatăl,, devind omul de care să fie mereu mândru. Și chiar a reușit. Vedeta este o voce influentă în domeniul în care activează și este mulțumită de ceea ce a reușit să construiască până acum din punct de vedere profesional.

Motivul pentru care Denise Rifai nu are copii. Vedeta regretă că a ajuns la 37 de ani și nu este mămică Social media

Denise Rifai știe că un copil este o responsabilitate

Din punct de vedere personal, lucrurile nu sunt chiar atât de sedimentate. Denise Rifai a recunoscut că nu are niciun bărbat în viața ei. Ba mai mult, nici nu a prezentat vreunul, până acum, părinților săi. Motivul este unul cât se poate de simplu. Vedeta nu a găsit pe nimeni care să-i dea sentimentul de „acasă” și să o determine să se implice într-o relație.

Tot din același motiv, prezentatoarea de la Kanal D nu are nici copil. Aceasta vrea ca persoana cu care va vrea să facă un copil să-i ofere toate motivele de stabilitate. În plus, până acum, nici cariera nu i-a permis să se gândească la rolul de mamă prea mult.

„Am fost concentrată pe carieră. Mi-ar fi plăcut foarte mult să am un copil. Dar când să-l am, când să-l fi crescut, când eu a trebuit doar să muncesc. N-am făcut copii până acum pentru că eu n-am întâlnit acel bărbat. Nu poți să faci un copil și să-l arunci.”