Dani Oțil continuă să lipsească de la „Neatza cu Răzvan și Dni”, însă o face motivat. Proaspătul tătic se află acasă alături de fiul lui, pentru că micuțul s-a îmbolnăvit pe neașteptate.

Dani Oțil face tot ce îi stă în putință pentru ca fiul lui, micuțul Luca Tiago, să nu ducă lipsă de nimic. Acum băiețelul este prioritatea și, ori de câte ori acesta are nevoie, tatăl lui va fi alături de el, chiar dacă acest lucru ar însemna să lipsească de pe micile ecrane. Partenera de viață a matinalului a dezvăluit acum ceva vreme că micuțul a răcit, din nefericire.

Dani Oțil a absentat motivat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”

Cei de acasă nu au putut să nu observe că că Dani Oțil nu mai este alături de colegii lui de platou de trei zile la rând. Se pare că în această perioadă, micuțul lor băiețel este foarte sensibil. Gabriela Prisăcariu le-a povestit fanilor ei din mediul online la un moment dat că micuțul vomita tot ce mânca, iar părinții lui aveau o stare foarte proastă din această cauză.

social media

Acum, însă, nu ar mai fi vorba de aceeași problemă, după cum chiar tânăra mămică a povestit pe rețelele de socializare. Soția lui Dani Oțil a vorbit pe Instagram și de această dată.  Filmându-se alături de micuț, blondina a dezvăluit că Luca Tiago este răcit. Așa că tatăl lui trebuie să stea cu el acasă pentru a-i oferi îngrijirea și dragostea de care are nevoie.

„Ne întreabă oamenii de ce nu merge tati la muncă. Poți să le explici că te-a îmbolnăvit și trebuie să stea acasă și să aibă grijă de tine? Tu să-mi spui cu ce bebeluș ai umblat și unde ai răcit, bine?”, este dialogul purtat între Gabriela Prisăcariu și fiul ei, care strănuta încontinuu.