Carmen Harra este printre cele mai cunoscute clarvăzătoare de la noi din țară. Femeia a plecat din țara natală cu mulți ani în urmă. Recent, Carmen a fost întrebată dacă mai are măcar vreun gând să revină în România. 

Din nefericire, pentru mulți români care și-ar fi dorit o previziune a clarvăzătoarei, Carmen Harra este hotărâtă să nu se mai întoarcă în România. Așadar, ea a dorit să explice și adevărata cauză pentru care nu mai vrea să audă deloc de țara natală.

social media

Clarvăzătoarea Carmen Harra nu vrea să mai audă deloc de România!

Clarvăzătoarea Carmen Harra a explicat concis că nu mai vrea să audă absolut deloc de țara natală! Ea simte că nu este iubită de români și a spus că este foarte des criticată, fără motiv.

De asemenea, Carmen Harra este stabilită în SUA de mulți ani. Ea a mărturisit că a încercat să facă mereu bine, însă fără rezultat.

„Motivul pentru care nu mai vin în România este pentru că există mulți oameni care mă urăsc fără motiv și sunt violenți în exprimare și jalnici în gândire. Eu am încercat să fac bine, dar se pare că nu putem schimbă mentalitatea. Suntem un popor credincios, nu? A reușit Isus să ne salveze de răul din noi?”, a precizat Carmen Harra, pe pagina sa de Facebook.

Carmen Harra a prezis divorțul dintre Andra și Cătălin Măruță

În cadrul unei emisiuni TV, clarvăzătoarea Carmen Harra a prezis divorțul dintre Andra și Cătălin Măruță. La scurt timp după această previziune, Carmen Harra a avut parte de un val de critici și reacții negative. Astfel, ea a încercat să lămurească fanii cuplului-vedetă că a fost înțeleasă greșit.

„Eu îi iubesc pe Andra și pe Măruță și le doresc tot binele din lume! Vă rog nu interpretați greșit spusele mele, domnilor de la presă. Poți avea un divorț în codul vieții dar nu înseamnă că se va întâmplă. Andra și Măruță nu trebuie să fie suflete pereche pentru a avea o relație senzațională. Vă iubesc din Miami”, este mesajul lui Carmen Harra transmis pe rețeaua socială.