Cântăreața a dezvăluit se de ce ocolește litoralul românesc


Carmen de la Sălciua le-a mărturisit fanilor ei de ce litoralul nostru nu se regăsește pe lista ei de opțiuni. Atunci când merge în vacanțe, aceasta preferă să aleagă destinațiile care îi oferă liniște. Artista este de părere că în România la mare nu poți avea parte de acest detaliu. Agitația și forfota continuă de pe plajă, din restaurante sau de pe faleză creează un disconfort major.

Nu refuză marea, dar nu pe litoralul nostru

Carmen de la Sălciua și iubitul ei au plecat într-o vacanță romantică. Vedeta a ales o destinație în care multe dintre vedetele de la Hollywood aleg să meargă. Portofino, s-a dovedit a fi cel mai frumos loc în care cântăreața a ajuns până acum.

Carmen a ales și o locație de vis, cu o priveliște panoramică absolut spectaculoasă. Sejurul petrecut alături de partenerul ei de viață o încarcă cu energie pozitivă, exact ceea ce își dorea de fapt. La pachet cu compania plăcută vin și serviciile premium de care cei doi au parte în hotelul la care s-au cazat.

Sursa foto: Instagram

Carmen de la Sălciua a ales această zonă din Italia din dorința de a avea parte de multă liniște. De altfel, aceasta a fost întrebată de fanii din online de ce nu merge la mare în România. Cântăreața a explicat cu sinceritate că fuge de agitația din stațiunile românești.

Totuși are de gând să ajungă și la mare însă în Croația. De altfel, această țară este pe lista de vacanță a multora dintre vedetele de la noi.

„Iubim liniștea. Prefer resorturile frumoase, cu piscină, view.”, a explicat artista.

Și-au pus afacerea pe picioare

Iubitul artistei este proprietarul unei pensiuni din zona Ardealului. Carmen a decis să se ocupe de locația respectivă alături de partenerul ei. Astfel că, după câteva renovări, cei doi au reușit să includă locația pe cea mai mare platformă de rezervări online. Ca o adevărată familie, Carmen de la Sălciua și iubitul împart totul și se înțeleg de minune.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.