Se spune că sărbătorile tradiționale apropie oamenii și îi reunește laolaltă, inclusiv pe membrii familiei. Din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat și în familia Geambașu. Călin Geambașu și tatăl lui, Petre Geambașu, doi soliști de top de la noi, sunt în continuare în conflict.
Motivul pentru care Călin Geambașu nu și-a primit tatăl la masa de Crăciun
Motivul pentru care Călin Geambașu nu și-a primit tatăl la masa de Crăciun. Sărbătorile de iarnă nu au făcut minuni în familia Geambașu. De ani buni, cei doi artiști se războiesc în declarații și nici vorbă să se împace.
Motivul? Călin Geambașu nu poate uita toate tratamentele rele la care îl supunea tatăl lui, în copilărie. El mărturisea că Petre Geambașu îl punea să mănânce pe capacul de WC, că-l bătea cu furtunul și că îl trimitea să-și arunce jucăriile la ghenă, atunci când făcea prostii.
Cu toate că anii au trecut, Călin Geambașu tot nu-și poate ierta tatăl. Drept urmare, nici la masa de Crăciun nu l-a invitat pe Petre Geambașu, anul acesta. Călin a declarat, recent, că oamenii trebuie să se respecte tot anul, nu numai într-o singură zi.
„Fiindcă eu pun preț pe autenticitate și pe sentimente curate, nu cred în împăcări de tip heirup, la date fixe, ci doar în cele consolidate, care au la bază acțiuni temeinice, oneste și bună purtare constantă.
Nu trăim doar de Sărbători. Ce se întâmplă între Sărbători contează cu adevărat. Anul are 365 de zile, timp suficient cât oamenii să fie buni unii cu alții și să se sprijine reciproc, atât cât pot”, a declarat Călin Geambașu, pentru Impact.ro.
Călin Geambaşu ar fi încercat să-şi incendieze propria mamă
În urmă cu câteva luni, Petre Geambaşu i-a adus acuzaţii extrem de grave fiului său, în urma unor neînţelegeri privind banii. Solistul declara că fiul său ar fi vrut să-i dea foc mamei sale. Pe Facebook, Petre Geambașu a scris un mesaj dur la adresa fiului său. Ulterior, el a șters postarea.
„Tatăl meu doar instigă la mișto oameni și îi manipulează rânjind, fiindcă el știe că tocmai yo sunt cel care l-am dojenit pe el pentru că nu mi-a atras atenția nimeni din jur pentru greșeala adolescentină făcută atunci, ba îi mai arăta și copilului meu filmarea, cu sens de mare haz cică.
Copilul meu de numai 7 ani la vremea respectivă putea oricând să asimileze drept o glumă situația ca atare și să repete greșeala! Deci, E CUM SPUNE EL, da’ nu prea…!
De unde să știu yo la 14 ani că fixativul poate deveni inflamabil? În 1990 nu circula atâta informație, ca azi. Cei maturi și mulți din jur, mă gândesc că știau și iată că totuși nu au intervenit”, se apăra Călin Geambașu.