Brigitte, mai hotărâtă ca niciodată să divorțeze de Florin Pastramă.

Brigitte și Florin Pastramă divorțează după 3 ani de căsnicie. Brigitte a fost cea care a luat această decizie. Femeia susține că a fost agresată de Florin, iar pentru acest motiv a decis să pună punct căsniciei cu el. Iată ce vor avea cei doi de pierdut în urma divorțului.

Deși păreau să aibă o căsnicie foarte frumoasă și armonioasă în care să se iubească mult, Brigitte a decis să pună capăt acestui mariaj. Brigitte l-a cunoscut pe Florin Pastramă în cadrul emisiunii „Ferma” difuzată la Pro TV. Cei doi s-au căsătorit după 4 luni de relație, în anul 2019. Din spusele vedetei, Florin a recurs de foarte multe ori la violența domestică.

social media

Ce pierde Florin Pastramă în urma divorțului de Brigitte

Cei doi ar fi încheiat o convenție matrimonială ce prevede ca fiecare dintre ei să-și păstreze averea în cazul în care se vor despărți. În cei trei ani de căsnicie, Brigitte a achiziționat totul numai din banii ei.

Între timp au ieșit la iveală și adevăratele motive pentru care cei doi divorțează. Se pare că aceștia ar fi purtat discuții aprinse despre banii familiei. Brigitte era singura care aducea banii în casă, iar aceasta a decis să divorțeze de Florin din cauza agresiunilor acestuia.

Mai mult decât atât, se pare că femeia ar fi ajutat până și familia acestuia, având grijă de absolut toate cheltuielile acestora.

Brigitte este hotărâtă să divorțeze de Florin Pastramă

În perioada în care Brigitte l-a cunoscut pe Florin, acesta era încă logodit cu Raluca Podea. Așadar, între cele două s-a creat un conflict de proporții mari. Cu toate că au existat multe conflicte de-a lungul căsniciei lor, Brigitte alegea mai mereu să-l ierte pe Florin. Însă, acum este hotărâtă să divorțeze și nu mai există cale de întoarcere.

„Momentan nu am ce să spun. Până nu se va finaliza divorțul, nu am ce să vorbesc. Poate o voi face după aceea, voi povesti ce se petrece. Nu, nu se pune problema să nu mai divorțăm”, a spus Brigitte.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.