Betty și Cătălin s-au căsătorit civil acum doi ani, însă au amânat cununia religioasă

Fiica lui Florin Salam este căsătortiă cu Cătălin, și împreună sunt părinții unui băiețel. Cei doi au făcut cununia civilă în urmă cu doi ani, însă nu au făcut și cununia religioasă.

Care este motivul pentru care Betty Vișănescu și soțul ei au amânat nunta. Ce a declarat fiica interpretului de manele, în cadrul unei emisiunii de televiziune. Se pare că cei doi nu se grăbesc, iar situația actuală cauzată de COVID-19 a fost un motiv care a condus la amânarea marelui eveniment.

De ce nu au făcut nunta Betty și Cătălin

Invitată la Antena Stars, Betty a dezvăluit motivul pentru care ea și Cătălin nu au făcut nunta. Cei doi s-au căsătorit civil în urmă cu doi ani, dar se pare că marele eveniment va mai aștepta. Vedeta a spus că planurile erau deja făcute, dar s-au anulat din cauza pandemiei. Vor ca nunta să fie organizată așa cum trebuie, încât totul să decurgă perfect.

„Ne-am gândit să facem nunta, dar având în vedere că a fost toată nebunia cu COVID am zis să mai stăm puțin că nu ne grăbește nimeni pentru că ne iubim foarte mult. . Atunci când te iubești foarte mult cu cel de lângă tine nu te grăbește nimeni și nimic. O să facem nunta când se va duce toată nebunia.”, a spus Betty la Antena Stars

Instagram

Motivul pentru care Betty Vișănescu s-a îngrășat

În ultimele luni vedeta a acumulat câteva kilograme. Admiratorii din social media au observat schimbare și au fost curioși să afle motivul. Artista a spus că a făcut acest lucru, deoarece voia să facă o operație de mărire a sânilor.

„Am vrut să-mi fac o intervenție anul trecut, iar doctorul s-a decalat cu progrmările din cauza pandemiei și am renunțat și eu la idee. Acum m-am îngrășat din cauza asta și am rămas cu kilogramele în plus. Acum nu știu ce să fac, să mă mai duc, să nu mă mai duc, că îmi pare rău că m-am îngrășat.”, a mai spus vedeta, potrivit sursei citate

 

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!