S-a aflat totul! Irinel Columbeanu a mărturisit totul.

Divorțul soților Columbeanu a șocat o țară întreagă prin surprindere, în urmă cu câțiva ani. Însă, acum, Irinel Columbeanu a mărturisit care a fost, de fapt, adevăratul motiv divorțului.

De ce au divorțat, de fapt, Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Fostul afacerist, Irinel Columbeanu susține că Monica a luat această decizie după ce au apărut în presă înregistrările rușinoase cu el și blondele din jacuzzi. Monica a decis să-i ceară divorțul printr-un e-mail, în timp ce era plecată în America.

„Da, regret divorțul, cu toate că una peste alta înlănțuirea ulterioară a consecințelor sale nu a fost chiar defavorabilă Irinei. Și nici Monicăi și, dacă mă gândesc bine, nici mie. Dumnezeu știe întotdeauna ce să ne arunce în cale. Dacă nu era acel scandal, nu se ajungea aici”, a mărturisit acum Irinel Columbeanu, pentru  jurnaliștii de la Playtech.ro.

Mesajul de adio lăsat de Monica Gabor când l-a părăsit pe afacerist

Irinel Columbeanu a dezvăluit în cea de-a treia carte pe care a scris-o, mesajul pe care l-a primit din partea fostei soții, în urmă cu 11 ani.

Sursa: Social Media

Se pare că Monica nu și-a dorit să divorțeze de omul de afaceri, dar se pare că umilințele suportate public după aventura soțului ei de la acea vreme au făcut-o să ia această decizie.

„Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință.

Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare. Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica”a dezvăluit afaceristul în cartea lui.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.