Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care Andreea Antonescu a fost în experiența ,,America Express”, și nu Petrișor Ruge

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au format o echipă pe cinste în cea mai mare aventură din viața lor, și anume ,,America Express”. Una dintre curiozități însă a fost motivul pentru care partenerul ei de scenă nu a însoțit-o. Curând, pe Antena 1, va fi difuzată emisiunea ,,America Express”. 

În cadrul unei emisiuni unde a fost invitată, Andreea Bălan a dezvăluit motivul pentru care nu a format echipă cu Petrișor Ruge. Potrivit informațiilor oferite de ea, producătorii au considerat că prezența Andreei Antonescu ar fi putut oferi mai multă audiență.

Andreea Bălan, despre motivul pentru care Petrișor Ruge nu a însoțit-o în ,,America Express”

Social Media

Vedeta a povestit că producătorii au considerat că ar fi mai interesant dacă ar merge însoțită cu Andreea  Antonescu. Aceștia au luat în calcul varianta că între cele două ar fi putut exista mici certuri, lucru care ar fi făcut emisiunea mult mai interesantă.

„S-a pus problema să merg cu Petrișor. Producătorii au crezut că merg cu Andreea și ne certăm pe acolo și e mai interesant. Dar mi-ar fi plăcut și cu Petrișor, am fi făcut o echipă extraordinară.”, a dezvăluit Andreea Bălan, potrivit antenastars.ro.

CITEȘTE ȘI – Andreea Bălan, acuzații grave la adresa lui George Burcea. Celebra artistă vrea custodia exclusivă a micuțelor. FOTO

Andreea Bălan: ,,Prima etapă e cea mai grea”

După ce a terminat filmările pentru ,,America Express”, vedeta a revenit în țară. Dorul de fetițele ei a fost extrem de mare, însă revederea le-a bucurat enorm pe acestea.

Cât despre experința pe care a trăit-o, artista a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor.

Sursa: Social media

„A fost foarte greu, dar emisiunea este oricum foarte grea. Pentru mine, cel mai greu a fost dorul de fete. M-a omorât efectiv, și la un moment dat voiam să venim acasă, să mă întorc la fete, dar am rezistat eroic. Prima etapă e cea mai grea.

Când te lovește faptul că nu ai bani, că nu mai ai carduri, nu mai ai nimic, și te bazezi pe ajutorul oamenilor, și oamenii te pot refuza”, a declarat Andreea Bălan, potrivit sursei menționate mai sus.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!