Adelina Pestrițu este una dintre cele mai puternice voci din online.

Bruneta a renunțat în urmă cu câțiva ani la televiziune și pare că și-a găsit marea pasiune. Soția lui Virgil a tranformat rețelele sociale în principala sursă de venit, iar sumele pe care le încasează nu sunt deloc unele mici.

Adelina Pestrițu nu mai are nevoie de prea multe introduceri, mai ales că în online se simte ca peștele-n apă. Vedeta a lucrat intens la imaginea ei de influencer, iar acum, toate brandurile vor să lucreze cu ea. În ciuda faptului că activează de mult timp în aceasta lume a online-ului, se pare că Adelina nu vrea ca fiica ei să-i calce pe urme.

Vedeta nu a mai postat de ani buni imagini cu fiica ei pe Instagram. Fanii i-au scris constant și au rugat-o să o mai arate, din când în când, pe Zenaida. Adelina Pestrițu nu s-a lăsat înduplecată atât de ușor, mai ales că știe cât de dură poate fi social media.

Motivul pentru care Adelina Pestrițu nu a mai postat imagini în social media cu fiica ei, Zenaida
Social Media

Adelina Pestrițu ia deciziile în funcție de sentimentele ei de mamă

Între timp, Zenaida a crescut, dar se pare că mama ei tot nu simte nevoia să facă un obicei din postările cu ea. Motivul este unul cât de poate de simplu, iar Adelina a explicat asta. La fel ca toți părinții, bruneta își dorește ce este mai bun pentru fiica ei. Pe primul loc este protejarea ei, așa că social media nu este, neapărat, o necesitate.

Adelina s-a sfătuit foarte mult și cu soțul ei pe această temă. După câteva dezbateri și discuții, cei doi au ajuns la o concluzie favorabilă ambelor părți. Astfel, influencera își va mulțumi fanii, dar va fi și ea împăcată. Pestrițu a decis să lase un pic garda jos și să mai posteze, din când în când, imagini cu frumoasa ei fiica.

„Nu pot să spun că acum o să postez foarte des. Mai răruț, că-i mai drăguț. Din când în când, e frumos să o mai vadă și cei din comunitatea mea. Primeam mii de mesaje, fără niciun fel de exagerare. Mulți mi-au zis că mă urmăresc ca să vaă copilul ăla frumos. Atunci am simțit să luăm o pauză de la rețelele sociale, simțeam încărcătura negativă.

Am vrut să o țin deoparte, să o protejez. După care, după ce a mai crescut, am decis, împreună cu soțul meu, că ar trebui să mai postăm câte o poză cu ea. O mama nu are cum să explice de ce a simțit așa. Se gândește mereu la binele ei.”