Adda se numără printre cele mai de succes artiste din țara noastră și se pare că excelează și la capitolul părinte. Artista nu ține cont de reguli atunci când vine vorba de creșterea propriului copil. Părerile celor din jur nu o influențează în niciun fel. Chiar dacă fiul ei a ajuns la vârsta de 5 ani, artista încă obișnuiește să doarmă împreună. Într-o postare pe Instagram, Adda a explicat și care este motivul.

Adda știe foarte bine faptul că nu toată lumea este de acord cu alegerea ei, însă, chiar și așa, nu face nicio schimbare în acest sens. Consideră că decizia de a dormi cu fiul ei în vârstă de 5 ani este cea mai bună decizie pentru ea și pentru cel mic, Alexandru.

Care este motivul pentru care Adda încă doarme cu fiul ei

Adda nu dă ascultare sfaturilor persoanelor din exterior, chiar dacă este vorba și despre părinții ei. În ciuda faptului că somnul alături de cel mic nu este deloc odihnitor, Adda simte o mare bucurie de fiecare dată când cel mic face gesturi emoționante față de ea.

Motivul pentru care Adda încă doarme în pat cu fiul ei în vârstă de 5 ani! Vedeta a explicat fanilor: „Mă trezesc anchilozată”
Instagram

„Woow, are 5 ani și încă dormi cu el?! Da! Pentru că își dorește asta. Și eu îmi doresc. Pentru că vrea să se simtă în siguranță și eu vreau să-l știu liniștit. Pentru că e puiul meu și încă mă trezesc să îl învelesc. Îl verific dacă respiră bine, dacă are nasul înfundat sau dacă doarme într-o poziție ciudată. Da! Mă trezesc anchilozată. Îmi servește coate, picioare, dar nu aș schimba asta cu nici un somn de “5 ⭐️“. Acum câteva minute l-am învelit și l-am sarutat pe cap. S-a trezit și s-a întors spre mine. M-a luat în brațe, mi-a zâmbit și mi-a spus “te iubesc, mami!”, apoi a oftat și a adormit la loc. ❤️ Ora 02:35. 💎”, a scris Adda în cadrul postării