Divorțul neașteptat al celor doi a căzut ca un trăznet, mai ales că artista nu a lăsat niciodată de înțeles că are probleme în cuplu.

Anca Neacșu și Serkan Yemen au luat-o pe drumuri separate după un deceniu de mariaj. Cei doi s-au cunoscut în Turcia, s-au iubit nebunește și au ajuns destul de repede la starea civilă. Cântăreața a făcut inițial gestul suprem de iubire și s-a mutat alături de partenerul ei în Turcia, deși în România era pe culmile succesului, fiind membră a trupei Asia.

Problemele au început de câțiva ani

Anca și Serkan au trăit povestea de dragoste perfectă în Turcia. Cei doi locuiau împreună într-o locuință luxoasă, iar afaceristul avea grijă ca blondinei să nu-i lipsească nimic. Bărbatul se ocupa de administrarea mai multor hoteluri, iar timpul petrecut cu vedeta era destul de limitat. Când lucrurile au început să se clatine pe plan financiar, cei doi au decis să se mute în România, mai exact în urmă cu 4 ani. De atunci și până în prezent, se pare că nimic nu a mai reușit să îi apropie.

De 4 ani încoace, Serkan a încercat să se integreze și să urmeze modelul de succes în afaceri precum cel urmat în Turcia, însă din păcate lucrurile nu au ieșit așa cum plănuise. Cu experiența în managementul de hotel, Serkan a participat la mai multe interviuri de angajare în domeniul turismului, însă în zadar.

Din cauza faptului că nu a reușit să aibă același succes precum în țara lui de baștină, iar Anca era cea care aducea acum banii în casă, între cei doi ar fi început inevitabil diferite neînțelegeri.

Anca și-a dorit copii

Chiar dacă artista a recunoscut de mai multe ori în aparițiile ei că își dorește copii, totuși relația lor nu a fost încununată cu o astfel de veste, aceea de a deveni părinți. Nu se știu însă motivele care i-ar fi împiedicat pe Anca și Serkan să facă un copil.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.