Fanii serialului „Friends” au sărbătorit anul acesta 25 de ani de la lansarea primului episod. În ciudat faptului că producția și-a terminat activitatea cu mulți ani în urmă, specatorii au sperat mereu că acesta va avea o continuare.

„Friends” este unul dintre cele mai urmărite seriale din toate timpurile, fiind vizionat chiar și în prezent de tânăra generație.

Cu toate acestea, visele fanilor au fost spulberate de actrița Jennifer Aniston, care a interpretat-o pe Rachel Green în serial. Ea a explicat de ce nu va exista un film care să continue povestea serialului.

Ea a povestit că în ciuda faptului că fanii din întreaga lume s-au arătat entuziasmați de ideea unei continuări, producătorii serialului nu au arătat niciodată interes în acest sens. De asemenea, ea a declarat că și colegii ei de pe platourile de filmare și-au dorit foarte mult să colaboreze din nou, însă acest lucru nu a fost posibil.

„Producătorii noștri nu și-au dorit acest lucru, nu ne-au lăsat. Uite, nu e ca și cum noi nu am avut dorința să facem asta, mai ales că fanii noștri își doreau foarte tare.”

Jennifer a mai adăugat că o nouă producție „Friends” ar strica ideea serialului de până acum. Ea este de părere că indiferent cum ar fi gândit filmul, nu ar fi niciodată la fel de bun ca serialul în sine.