Un bărbat a reușit să îi amuze copios pe internauți, după ce a oferit un răspuns mai puțin așteptat la o întrebare legată de avere.

O vorbă veche spune că românul este destul de atent cu finanțele sale și că, de cele mai multe ori, păstrează banii la saltea. Dar se pare că în situația bărbatului din imaginile de mai jos, acest lucru nu mai este o metaforă, ci mai degrabă…realitatea. De ce spunem asta? Pentru că el susține, nu are o situație financiară mai bună, de aceea ar fi deranjat de o astfel de vizită din partea angajaților statului. 

Ce replică i-a dat bărbatul, reporterului

Un videoclip a devenit viral pe Tikok, după ce domnul din imaginile de mai jos a stârnit multe reacții în mediul online. Subiectul? Dacă are un statut financiar bun, dar și ce ar face dacă statul ar veni să îi verifice averea.

Extrem de sincer, bărbatul a mărturisit că ar fi deranjat de o astfel de prezență în fața curții. Și nu pentru că ar avea ceva de ascuns, ci pentru că nu se numără printre cei bogați.

Ba mai mult, domnul a spus că singura sa avere este casa, iar sub saltea se găsesc doar fulgi. De aceea, nu ar avea de ce să se trezească cu funcționarii ANAF la poartă…în opinia sa.

Cum întrebarea s-a transformat într-un dialog, în peisaj apare și soția. Femeia intră și ea la cadru și mărturisește că banii din buzunar sunt toată averea sa.

@geo.dbr #2022 #Fy #I #❤️ #Romania #🤣🤣🤣 #foryourpage #💯 #JDSummerDrip #foryou #trend #tiktok #HolidayModeActivated #goviral #tiktok_india ♬ sunet original – George

Reporter: Vă deranjează dacă vine ANAF să vă controleze?

Bărbat: Da, mă deranjează foarte mult. 

Reporter: Dar dacă vin la poartă? Ce faceți, îi primiți?

Bărbat: Îi spune „Domnule, asta e averea mea (n.r. arată spre curte)”. Temelia și cu bolovanii. Eu muncesc cu mâinile goale. 

Reporter: Dacă vin să vă caute la saltea, vă deranjează?

Bărbat:  Să vină să caute că nu găsește decât fulgi. 

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.