Nimic nu ne mai surprinde pe TikTok în zilele noastre. Rețeaua de socializare este plină de clipuri care de care mai haioase sau educaționale. Unul dintre ele, i-a amuzat pe internauți și s-a viralizat în timp scurt. 

Un tânăr a stârnit amuzamentul tuturor, atât în mediul online, cât și în offline, la îmbarcarea în avion. Acesta nu a avut un bagaj normal, ci din contră.

În loc de un troler sau geantă de voiaj, el a avut un sac de gunoi de culoare galben, în care a pus toate hainele. Ca și cum nu era de ajuns, oricum nu era foarte solid, s-a și rupt într-o parte. Tânărul a atras atenția tuturor celor de la îmbarcare și au rămas cu gura căscată.

@nechebazatu21 #foryou #viralvideo ♬ sunet original – Neche Bazatu

Internauții s-au amuzat când au văzut acest videoclip și au lăsat o mulțime de comentarii cât mai haioase. Cu toate că s-a râs, au apărut și comentarii de lămuriri. Se poate ca tânărul să fi avut problemă cu bagajul prea greu, iar, în loc să plătească diferența a bani, a ales să transfere totul într-o pungă.

„Și eu am plecat cu un sac de rafie și aveam doar o pătură în sac, până la urmă și pătura am pierdut-o.”, „Terminând facultatea ți se oferă un geamantan galben de la Gucci și te trimite in țară deoarece ai fost cel mai bun din clasă.”, „S-o fi rupt geanta toata lumea numai sa rada poate. Pe ultimul moment nu se știe ce se poate întâmpla dar este mai ușor sa rada lumea.”,

„Prea de tot… eu am văzut un domn cu plasă. Era în fața mea la aeroport.”, „Măi, sincer, eram in aeroport…când văd în fața mea cu plasa transparenta de se vedeau hainele.”, „Și pe mine nu m-au lăsat cu o geantă sus ca e prea mare și el urca cu sacul.”, „Am pățit și eu la fel. Valiza mea era mai mare cu 3 cm, și voiau 40 de euro. Așa ca am cerut o pungă de gunoi de la un vameș.”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.