Un bărbat pare și el surprins de faptul că a ajuns să se căsătorească.

Nunta este un eveniment extrem de important, iar mirii vor să iasă totul perfect, asta e o certitudine. Doar că un bărbat nu pare să fie așa de încântat de faptul că s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Ba mai mult, pare ușor confuz și nu îi vine nici lui să creadă că a făcut pasul cel mare. Asta nu o spunem noi, ci reacția lui care a devenit virală. 

Imaginile care i-au amuzat pe internauți

Pe TikTok, un videoclip a devenit viral, după ce un bărbat a decis să se căsătorească. Până aici, nimic ciudat, doar că domnul din imaginile de mai jos a avut o reacție de milioane, dacă e să ne luăm după comentariile internauților de-a dreptul savuroase.

Probabil vă sună cunoscută vorba aceea conform căreia bărbații se maturizează mai târziu. Bărbatul pare că nu este încă gata pentru căsnicie sau, cel puțin așa dă impresia.

În videoclip, se poate observa că are loc ceremonia religioasă. Mirii, alături de nași și invitații lor, sunt gata să își jure iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu. În timpul slujbei, bărbatul se uită de mai multe ori mirat la verigheta care abia ce a fost pusă pe degetul său.  Nu doar gestul a stârnit amuzamentul internauților, ci și reacția de pe chipul său, mai exact parcă nu îi vedea să creadă.

@ionela_official_18 Băi 🤣🤣😂😂😂🙆🙆#samairademputin #viralromania #viral_tik_tok #foryouromania🇹🇩 ♬ sunet original – 𝓑𝓵𝓸𝓷𝓭𝓾𝓜𝓾𝓼𝓲𝓬㋡

Ce-i drept, imaginile au stârnit amuzamentul internauților, care s-au tot întrebat de ce bărbatul se uita aproape obsesiv la verigheta. Dar cum atenția i-a fost distrasă se accesoriu, intervine mireasa, care îi face semn să fie atent la slujbă.

Și cum trebuia să scoată basma curată din situația cel puțin amuzantă, bărbatul zâmbește larg fotografului, care deja surprinsese întregul moment. Atenția mirelui este îndreptată, din nou, către ceremonie, după reacția sa amuzantă.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.