O bunică s-a speriat puțin, atunci când i s-au adus creveți.

Cu toții am auzit de acele vorbe care spun că bătrânii nu preferă mâncarea sofisticată care este adorată de copiii sau nepoții lor. Se pare că acest lucru este cât se poate de adevărat, dacă e să ne uităm la imaginile de mai jos care au devenit virale pe TikTok. O bătrână a fost invitată să ia masa cu familia sa, așa că meniul a fost unul puțin mai pretențios. 

Creveții nu au fost pe placul bătrânei

Ei bine, pentru doamna din videoclipul de mai jos, ieșirea la un restaurant de fițe a fost o adevărat aventură. Mamaie Fîța, așa cum este cunoscută pe TikTok, a devenit virală după ce s-a speriat puțin de creveți.

Familia a decis să ia masa la un local, așa că bunica a fost invitată. Doar că bătrânei nu îi plac fructele de mare. Cu toții știm că traiul la sat presupune fructe din livadă, legume din grădina casei și carne de țară. Așa au stat lucrurile și în cazul doamnei, care nu a vrut să guste din creveți.

Ulterior, bătrâna este convinsă de o tânără să guste fructele de mare, nu înainte să numească creveții goange, denumirea populară pentru insecte.

Ei bine, momentul amuzant nu s-a oprit aici, căci doamna s-a speriat de ghearele creveților. Până la urmă, doamna a mâncat creveți. Totuși, se pare că fructele de mare nu pot să bată alimentele de la țară, din propria curte.

@mamaiefita Mie să nu-mi daț’ GOANGE de-lea🤢. #mamaiefita #shrimp #creveti #misiuneatiktok #meme #viral #fyp #fy #4u #5pasidebine #pridetogether #funny #greekfood #food #tiktokfood #fypシ #4u #funny #amuzant #romania #pentrutine #pentrutinepage #tiktokromania ♬ sunet original – mamaiefita

Bătrâna: Fată, să nu-mi dați mie așa ceva!

Tânăra: Ia măcar o gură.

Bătrâna: Are gheare multe. 

Tânăra: Ia o gură, te rog, ai încredere în mine. 

Bătrâna: Mie să nu-mi dați goange din alea. 

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.