Dorian Popa este un artist celebru de la noi și un vlogger extrem de cunoscut. Pe rețelele de socializare împărtășește cu urmăritorii săi tot ce face și își povestește anumite aspecte ale vieții.

Cântărețul a ales să se distreze într-un parc de distracții, unde a filmat totul pentru a împărtăși cu fanii. Dorian Popa a filmat tot momentul cât s-a dat în „Ciocan”, o mașinărie care te învârte în cerc, de sus în jos și își oferă senzații extreme. Videoclipul postat de artist a ajuns viral, strângând multe aprecieri și comentarii din partea urmăritorilor săi.

@dorianpopafp02 JHON IN CIOCAN 😱😂😂😂#dorianpopa #HATZ #fyy #fnpage♥️♥️ #funny #foryou #capcut ♬ sunet original – Dorian Popa

„Haideți să vă spună fratele vostru care este cel mai cool lucru în ciocan, oricât de dubios ar părea. Să fiți atenți să vă luați loc în față, că e senzație maximă, nu vă duceți în spate. Din față vedeți totul, nu se vede ceafa vreunui coleg. Se vede direct pământul și cum vă îndreptați către el. Cred că toată lumea s-a întrebat, oare ce s-ar întâmpla dacă se desface centura? Încerc să nu țip pentru că trebuie să am grijă de gâtul meu. Cred că oricât de mult îmbătrânim, nu ne vom plictisi niciodată de jucăriile astea. Ce mult îmi place. Pe măsură ce îmbătrânești este din ce în ce mai cringe să te dai. Sper să nu scap go pro-ul acesta. Este bine ca atunci când te dai în astfel de jucării, să te concentrezi asupra ta, nu asupra filmatului, că ți se face rău. Băiatul acesta de manevrează, a văzut că filmez și mi-a dat senzații. Nu e bine să mănânci înainte să te dai în astfel de jucărie.”

Dorian Popa este regele internetului

Dorian Popa este considerat regele internetului după ce mai multe videoclipuri postate de el au ajuns să aibă milioane de vizualizări din partea internauților. Acesta se bucură de un real succes pe platformele de socializare și primește mulți bani care îi cresc zerourile din conturi, pentru aceste videoclipuri.